Dan Cruceru, escapadă la munte. Care va fi următoarea destinaţie de vacanţă

11 februarie, 2021
1 dan11 jpg jpeg

Dan Cruceru a fugit câteva zile la zăpadă, la schi. Pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei, fostul prezentator de la Kanal D a optat pentru Sibiu Păltiniş, acolo unde se simte deja ca acasă.

A fost o escapadă binemeritată pentru familie, cu program de schi, placă şi joacă în zăpadă, dar şi câteva momente de relaxare pentru părinţi.

“Vacanţa a fost planificată. Sophia nu a apucat să schieze în această iarnă, a stat la birou, cu ochii în calculator, aşa că am profitat de vacanţă şcolară şi am fugit la munte. Cu echipa completă, noi 4 şi buni, cu măşina încărcată până la refuz, cu bagaje abandonate în faţa uşii pentru că nu mai încăpeau, am plecat cinci zile în vacanţă. 

Preferăm Sibiu Păltiniş pentru că nu trebuie să trecem prin “chinurile traficului  de pe Valea Prahovei”. Mergem de mulţi ani. Drumul a fost OK, pe pârtie a fost puţin mai aglomerat pentru că erau tabere de copii, vacanţă, dar a fost mult mai bine decât în alte locuri. Chiar a fost bine şi ne-am relaxat. Cu Sophia am schiat, am schiat în premieră şi pe nocturnă şi ne-a plăcut foarte mult, era şi mult mai liber. Ea a luat, tot în premieră, şi ore pe placă. Eu nu ştiu cu placa şi parcă nu sunt convins să mă apuc acum, mai ales că nu m-am recuperat total după operaţie. Cu schiurile m-am dat uşor, tocmai pentru că nu m-am recuperat încă”, povesteşte Dan Cruceru. 

“Ca să implicăm pe toată lumea am avut o jumătate de zi la săniuş. Sania am lăsat-o acasă, pentru că nu a mai încăput în maşină, dar am rezolvat problema, am achiziţionat de acolo nişte făraşe şi ne-am dat cu ele. Am construit om de zăpadă cu Dan-Christian, ne-am bătut cu bulgări. Distracţie.  Pe lângă programul de schi zilnic cu Soph, într-una din zile am fost la Grădina Zoologică din Sibiu. Mi se pare un loc minunat, cu animale bine îngrijite. A fost paradisul pentru Dan-Christian pentru că şi-a văzut toate animalele. 

Seara, Cristina şi cu mine evadam. Lăsam copiii cu mama şi ieşeam în oraş, în Sibiu, la terase. 

Abia aştept următoarea evadare planificată în luna Martie, la soare, în Egipt. V-am spus că avem un plan bine pus la punct de vacanţe pentru anul acesta!”, a adăugat vedeta.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg