Dan Cruceru şi-a dus soţia în Turcia. Cum a fost această experienţă pe timp de pandemie

18 noiembrie, 2020
5 dan7 jpg jpeg

Dan Cruceru a fugit pentru câteva zile în Turcia alături de fetele sale, soţia Cristina şi fiica- Sophia. S-au distrat, au mâncat pe săturate, s-au plimbat, dar au făcut şi cu shopping. Prezentatorul este gata oricând să repete experienţa de la Istanbul.

“După un an cu restricţii, cu puţine vacanţe şi acelea pe lângă casă, Cristina m-a somat ca în vacanţa copiilor de la sfârşitul lui octombrie să fugim undeva, fără bebe, doar cu Sophia. Dar şi în condiţii de siguranţă, fără avion, fără să facem 10 teste sau carantină la întoarcerea în ţară. Aşa că am rezervat cazare pe malul Bosforului şi, mai entuziasmaţi ca oricând, ne-am urcat în maşină. După nouă ore, eram la Istanbul. Am fost prima oară împreună în Istanbul. Fiecare dintre noi a fost în delegaţii, dar împreună niciodată. În plus, era prima oară şi pentru Sophia, aşa că totul trebuia să fie memorabil. Şi a fost pentru că am rămas cu o senzaţie foarte plăcută şi ne dorim să revenim la Istanbul”, povesteşte Dan Cruceru.

3 dan3 jpg jpeg

“Am vizitat superbul Palat Dolmabahce, am făcut o croazieră pe Bosfor, am admirat din exterior Moscheea Albastră şi Catedrala/Moscheea Sfânta Sofia, am făcut şi câteva cumpărături. Am evitat locurile aglomerate. Nu am fost în Bazar, în Piaţa Taksim, la hamam. Deşi toată lumea purta mască, am încercat să păstrăm distanţa. Ne-a plăcut mâncarea, am servit de la cartofi copţi cu de toate, la peşte şi fructe de mare şi până la vafe cu ciocolată şi fructe”, a mai adăugat prezentatorul “Survivor România” de la Kanal D.

2 dan2 jpg jpeg

Fiica vedetei TV a profitat din plin de vacanţa la Istanbul şi a scris şi o carte despre asta, rezolvând cu această ocazie şi tema de la şcoală

“Dacă a fost Sophia impresionată? A fost. A scris şi o carte despre asta. De fapt avea un proiect şcolar de vacanţă, să scrie o carte, aşa că s-a inspirat din vizita La Palatul Sultanilor (Palat Dolmabahce). Aşa a apărut cartea cu o poveste: "Aventurile Anei în ţara lui Sultan”. Cu excepţia drumului, care i s-a părut cam lung, totul a fost o experienţă grozavă. Am făcut şi un vlog, trebuie să îmi fac timp să-l montez”, a dat din casă Cruceru, căruia i-a prins de minune aerul turcesc.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}