Dan Negru, afectat de criza coronavirus: "Lumea s-a schimbat. Nimic nu va mai fi la fel"

24 martie, 2020
1 dan negru coronavirus jpg jpeg

Şi Dan Negru e afectat de tot ce se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus. Avea multe proiecte stabilite care au fost fie anulate, fie amânate!

Dan Negru e la curent cu tot ce se întâmplă în România, dar şi în afara ţării din cauza virusului care a omorât zeci de mii de oameni. Prezentatorul TV programase în această perioadă filmările emisiunii Next Star pe care o prezintă la Antena 1, o plecare în străinătate, dar totul a fost dat peste cap. 

"Eram fericiţi si nu ştiam" scrie El Pais...

A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion. Mâine dimineaţă trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu. Urma să filmăm ceva împreună acolo. Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star şi la ora asta trebuia sa dorm pentru că urma să filmez toată ziua !

La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chişinău pentru filmările la "Roata Norocului" şi de Florii aş fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de românii din Italia. Acolo mi-as fi luat şi copiii. Le-am promis că-i duc la Colosseum. In câteva săptămâni lumea s-a schimbat. Nimic din ce ştiam nu va mai fi la fel. Cei care cred altceva, sunt naivi !

El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIŢi ŞI NU ŞTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)", a scris Dan Negru pe Facebook. 

Şi prezentatorul TV a decis să stea în casă, în izolare, să iasă afară atunci când e neapărată nevoie. Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate