Dan Negru, afectat de criza coronavirus: "Lumea s-a schimbat. Nimic nu va mai fi la fel"

24 martie, 2020
1 dan negru coronavirus jpg jpeg

Şi Dan Negru e afectat de tot ce se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus. Avea multe proiecte stabilite care au fost fie anulate, fie amânate!

Dan Negru e la curent cu tot ce se întâmplă în România, dar şi în afara ţării din cauza virusului care a omorât zeci de mii de oameni. Prezentatorul TV programase în această perioadă filmările emisiunii Next Star pe care o prezintă la Antena 1, o plecare în străinătate, dar totul a fost dat peste cap. 

"Eram fericiţi si nu ştiam" scrie El Pais...

A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion. Mâine dimineaţă trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu. Urma să filmăm ceva împreună acolo. Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star şi la ora asta trebuia sa dorm pentru că urma să filmez toată ziua !

La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chişinău pentru filmările la "Roata Norocului" şi de Florii aş fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de românii din Italia. Acolo mi-as fi luat şi copiii. Le-am promis că-i duc la Colosseum. In câteva săptămâni lumea s-a schimbat. Nimic din ce ştiam nu va mai fi la fel. Cei care cred altceva, sunt naivi !

El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: ERAM FERICIŢi ŞI NU ŞTIAM ( Éramos felices y no lo sabíamos)", a scris Dan Negru pe Facebook. 

Şi prezentatorul TV a decis să stea în casă, în izolare, să iasă afară atunci când e neapărată nevoie. Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg