Dan Negru, cel mai lung program de Revelion 2021: "Anul a fost unul special, cu românii rămaşi acasă, aşa că era de neiertat ca acum să lipsească aşa program de revelion"

28 decembrie, 2020
5 dan negru revelion 2021 3 jpg jpeg

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracţia joi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Încă de la primele ore ale dimineţii de 31 decembrie, telespectatorii se vor putea delecta cu momente inedite din programul de Revelion. Vedete iubite de marele public, măşti spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrităţi din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile şi multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 21-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

„Prezint revelioane de 21 de ani şi ăsta e unul special, cu românii rămaşi acasă, aşa că era de neiertat ca în anul ăsta să lipsească programul ăsta de revelion. Ne ştim de 20 de Revelioane, vă spun cu părerea expertului, după aşa un an merită o petrecere cum nu s-a mai văzut. Revelionul Starurilor 2021!”.

1 dano jpg jpeg

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măştilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflaţi în faţa micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

Momentele speciale ale nopţii dintre ani vor fi cele dedicate măştilor, 12 la număr, câte una pentru fiecare lună a anului, artiştii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măştilor, la Revelionul Starurilor 2021 vor veni personaje diverse, de la Hades la Pinocchio, de la Duhul lui Alladin, la Putin şi Trump, de la Diavolul Roşu şi până la Grinch, cu toţii le vor da mari bătăi de cap invitaţilor lui Dan Negru, în noaptea dintre ani.

Ce personalităţi se ascund în spatele impresionantelor măşti, telespectatorii vor descoperi joi, 31 decembrie, de la ora 22:00, la revelionul Antenei 1 prezentat, pentru al 21-lea an consecutiv, de Dan Negru.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}