Dan Negru va filma pentru Revelion. Ce invitat surpriză va avea

29 octombrie, 2020
1 nelu9 jpg jpeg

Cu toate restricţiile, Dan Negru ne pregăteşte şi Revelionul din acest an. Dacă pentru emisiunea de Crăciun îl are ca invitat pe Florin Piersic, de Revelion, Negru va petrece cu Selly. Filmările de pandemie vor debuta la începutul lunii decembrie.

“Pentru că primesc sute de mesaje şi pentru că meme-urile despre "Revelionu' cu Negru" văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe.

Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producţie tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranţă!”, spune Dan Negru.

Amintirile despre artiştii grei cu care a lucrat sunt pentru cunoscutul prezentator de nepreţuit. “Acu' 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las şi pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Miltar. Tot drumul am povestit despre clătite! Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soţia lui, făcea cele mai bune clătite din Bucureşti.

Aseară l-am sunat pe Selly şi am confirmat cu el zilele de filmare. Va fi unul dintre invitaţii mei. Acu' 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse.

La multi ani, Romănia! Work in progress”.Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg