Dana Budeanu a dat verdictul: ce cupluri din showbiz sunt cool FOTO&VIDEO

24 ianuarie, 2020
3 dana budeanu verdict stil cupluri jpg jpeg

Stilista vedetelor analizează ţinutele, dar şi eleganţa din atitudine ale celor mai iubite perechi din lumea mondenă.

Dana Budeanu a pus sub lupă, de această dată, cuplurile din showbiz, pe care le-a comentat atât din punct de vedere stilistic, cât şi atitudinal, pentru a înţelege de ce sunt atât de simpatizate de publicul larg. Şi, chiar dacă uneori la capitolul vestimentar mai şchioapătă, aceste perechi se dovedesc a fi cool prin vibe-ul pe care-l transmit şi popularitatea de care se bucură în rândul fanilor.

Iată care au fost observaţiile Danei Budeanu vizavi de cuplurile cool din showbizul autohton.

Olivia Steer & Andi Moisescu

5 dana budeanu verdict stil andi moisescu si olivia steer jpg jpeg

"Ei se potrivesc. Au o chimie, nu neapărat fizică - pentru că eu nu cred în asta. Apariţiile lor sunt din ce în ce mai rare acum. De o bună perioadă, el apare mai mult singur, probabil este o decizie de comun acord. Din punct de vedere vestimentar, la Olivia au existat apariţii OK, cum este şi cea cu rochia pudrată de mătase, dar sunt şi apariţii mai puţin OK. Lui Andi i-am spus cum l-aş vedea el. El a avut acest stil vestimentar influenţat de emisiunea pe care o face, Apropo, cu advertiseri, cu creatives etc. În emisiune e foarte OK acel tricou cu mesaj care avea legătură cu ce se întâmpla în săptămâna respectivă sau cu un subiect care era abordat. Aia a fost o idee mişto."

Irina & Răzvan Fodor

4 dana budeanu verdict stil razvan fodor irina jpg jpeg

"Sunt veseli. El, cumva, câteodată ţine prea mult cont de părerile din jur, nu cred că e OK. Ce aş schimba eu la stilul lui vestimentar este această relaxare de tipul "Sanchi, nu-mi pasă". N-are cum să nu-ţi pese, că ţi-a păsat o viaţă şi, la un moment dat, ai considerat că nu-ţi mai pasă. Nu e adevărat. Trebuie să-ţi pese şi aş tăia un pic din cele 10 perechi de bermude pe care le ai şi pe care le porţi nonstop, vară, iarnă. Adică tu poţi să fii foarte clean cu trei blugi, trei tricouri simple, două sacouri. Nu cred că trebuie să ai o garderobă vastă, dar nici să nu-ţi pese. Nu-mi place lălăiala aia cu tricourile alea XXL şi pe genul rapper. Ea e mişto. Bine, are de lucrat, de învăţat şi de construit. E un gen de cuplu care e foarte young ca vibe şi atunci nu se potrivesc aproape niciodată împreună la cum sunt îmbrăcaţi, dar cumva se potrivesc."

Jojo & Paul Ipate

6 dana budeanu verdict stil jojo si paul ipate jpg jpeg

"Se potrivesc. Eu mă bucur că s-a potrivit şi ea cu cineva, că ea nu s-a prea potrivit, în general, pentru că ea reprezintă o tipologie, după părerea mea. Jojo e actriţă, iar rolul ei principal în viaţă a fost în Divertis - care, după părerea mea a fost cel mai bun. Ea cumva s-a depărtat un pic de imaginea ei din Divertis, care era foarte sexy. Ea este o minionă blondă, sexy, care şi-a făcut tot felul de ajustări - nu ne interesează, dar un pic cam mult, stop it! Brusc, e altfel. Asta nu înţeleg, dacă tu te-ai născut să fii o minionă sexy blondă, şi ca tine multe altele, de ce brusc vreţi să deveniţi aceste finuţe, drăguţe, copiliţe de desene animate? De ce e rău să fii sexy? Societatea asta şi feminismul ăsta imbecil a împins asta că a fi sexy e prost, desuet, nasol. Paul Ipate e OK. Dar sunteţi OK împreună când sunteţi foarte eleganţi şi pregătiţi, că în rest tu eşti acest desen animat cu buline şi cu cai verzi pe pereţi. Fii, dragă, sexy! Hello, ai 40 de ani!"

Andreea Ibacka & Cabral

7 dana budeanu verdict stil cabral si andreea ibacka jpg jpeg

"Ăsta e un cuplu cu şanse mari să fie WOW, pentru că ei sunt un cuplu exotic. Pe lângă diferenţa culorii de piele care este super originală oriunde pe acest Glob şi care este mişto rău, ei sunt exotici pentru că sunt destul de opuşi ca fire, dar şi ca imagine. Cabral este acest tip pe care, vezi Doamne, nu-l interesează nimic. Dacă el vrea să se îmbrace într-un palmier, se îmbracă în palmier şi-şi pune pe cap 16 banane şi asta este. Iar ea, cumva, nu e aşa - pentru că eu o ţin minte şi înainte să fie cu el şi nu era aşa. Ea este o fată blondă, căreia îi plac rochiile, care este feminină şi care nu face un efort să fie aşa. Deci nu se potrivesc din punct de vedere stilistic, dar se potrivesc pentru că au o chimie a lor."

Monica Davidescu & Aurelian Temişan

8 dana budeanu verdict stil aurelian temisan si monica davidescu jpg jpeg

"Ei chiar se potrivesc, din toate punctele de vedere. Nu-i cunosc, dar îmi place de ei. Dar, Monica Davidescu, dă-ţi ochelarii jos, pune-ţi lentile! Mai lăsaţi-ne, nu fiţi comode, nu vă trasformaţi în băboi. Ce-i cu băboismele astea cu ochelari? Pune-ţi lentile! Ochelarii poartă-i acasă, din ăia pisicoşi, pe genul sexy. Adică, nu strica cuplul acuma! Lasă ochelarii acasă! Nu poţi să fii în rochie de seară şi cu ochelari de vedere! Lasă-ne, Meryl Streep! Voi sunteţi mişto împreună! Şi el, pentru că este foarte elegant tot timpul, mie-mi place. Dacă l-aş vedea pe Aurelian Temişan în maiou, cred că aş înnebuni. Parcă şi vara poartă cămăşi... Ea o mai dă câteodată în bară cu rochiile alea înflorate, dar 8% sunteţi un cuplu mişto. "

Andra & Cătălin Măruţă

9 dana budeanu verdict stil andra si catalin maruta jpg jpeg

"N-am cum să nu fiu subiectivă când vine vorba despre ei, pentru că am stat cu ei ani de zile. Ei se potrivesc, vă zic eu, din multe puncte de vedere. Eu, cât timp am fost în preajma ei, am lucrat cu ea şi am împins-o să fie tot ce n-a reuşit să fie în copilărie ca fată, pentru că n-a avut timp să se bucure de copilărie şi de tot ceea ce alte fete s-au bucurat, pentru că aveau timp pentru ele. Dar după mine a venit un potop de stilişti, care au vrut s-o transforme într-un bufet şi n-au reuşit, până la urmă. Dar au încercat s-o transforme într-un manechin pe care au pus tot felul de haine, Andra fiind femeie şi atât. Mie îmi place de ei când sunt foarte eleganţi, când el e în smoking, iar ea e în rochie cambrată şi să-i văd şi sânii, şi zâmbetul, şi frumos machiată. Nici în ţinutele de zi, nu sunt foarte diferiţi. Nu sunt un exemplu de stil, dar când sunt împreună se potrivesc foarte bine, au acelaşi vibe."

Carmen Brumă & Mircea Badea

10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg

"Aici vreau să fac un apel: de ce nu face Antena un late night show cu Mircea Badea şi cu asistentă Carmen Brumă? De fapt, să le ia pe amândouă, Adina Halas şi Carmen Brumă, cum erau, şi să fie îmbrăcate ţiplă, să apară la el cu invitatul, să facă 2-3 glume... Nu se mai face entertainment în România!"

Alina Chivulescu & Dan Chişu

11 dana budeanu verdict stil alina chivulescu si dan chisu jpg jpeg

"Vreau să-i spun lui Dan Chişu că e foarte norocos că l-a luat Alina Chivulescu de bărbat. Eu, în locul ei, nu te luam în viaţa mea. Ai avut norocul vieţii tale. Alina Chivulescu este o femeie care poate să aibă, efectiv, pe cine vrea. Cred că vă potriviţi cât de cât, dar e norocul vieţii tale, poţi recupera tot ghinionul pe care l-ai avut până acum."

Adela Popescu & Radu Vâlcan

12 dana budeanu verdict stil adela popescu si radu valcan jpg jpeg

"Se potrivesc. Dar bine că ţi-ai revenit cu treaba cu alăptatul, Adela, că doar eşti măritată cu Radu Vâlcan! Fă-ţi şi părul ăla roşu, de care vorbeam, şi keep it together, şi nu mai face copii, că ai făcut doi şi nu poţi alăpta toată viaţa. Radu se chinuie de şase luni să facă un tort după o reţetă de-a mea, dar eu sunt mândră că se chinuie de 6 luni, pentru că eu nu doresc să fie fătălău şi să stea în bucătărie, că e suficient cât ai împins căruţul. Că am văzut că a postat Adela, dar glumele astea nu fac! Deci se potrivesc şi ei ştiu că sunt mişto. "

Mihaela Rădulescu & Felix Baumgartner

13 dana budeanu verdict stil mihaela radulescu si felix baumgartner jpg jpeg

"Sunt bine rău, se potrivesc. Ei sunt genul care astăzi pleacă cu motocicleta, aterizează nu ştiu unde cu elicopterul, se aruncă în cascadă, pe urmă el o ia cu paraşuta de pe munte şi aterizează pe nu ştiu ce deal şi de-acolo se rostogolesc, iau nu ştiu ce camion şi trec prin nu ştiu ce noroaie... Ei se potrivesc foarte bine, pentru că sunt pe chestia asta cu sportul. Când Mihaela făcea emisiune cu sporturi extreme pe litoral şi uite că acum viaţa i l-a dat pe unul care le face pe toate în lanţ, nonstop. Se potrivesc şi ca stil. Mie îmi plac cuplurile care sunt frumoase împreună, care se aranjează împreună şi arată bine pe covorul roşu."

Iată ce a mai spus Dana Budeanu în clipul ei săptămânal:Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia