Dana Budeanu, despre izolarea la domiciliu: "Aceasta nu este o perioadă în care suntem vacanţă!" VIDEO

22 martie, 2020
1 dana budeanu coronavirus jpg jpeg

Într-o nouă ediţie a deja faimosului "Verdict politic", stilista vedetelor atrage atenţia că trebuie să rămânem activi şi lucizi.

În plină pademie, când autorităţile ne cer să stăm în casă atât pentru siguranţa noastră, cât şi pentru a celor din jurul nostru, foarte mulţi români ignoră cu lejeritate recomandările medicilor şi oficialilor.

În acest context, Dana Budeanu amendează faptul că "Majoritatea doarme şi la propriu, şi la figurat. Aveţi senzaţia că vă convine un pic situaţia în care suntem, şi anume cu statul la domiciliu şi cu nefăcutul nimic. (...) Aveţi senzaţia că suntem într-o perioadă de vacanţă."

Stilista vedetelor atrage, însă, atenţia că "Aceasta nu este o perioadă în care suntem în vacanţă! Este o perioadă în care fiecare dintre voi trebuie să muncească cu mintea şi cu fizicul cât mai mult, poate cel mai mult din cât aţi muncit vreodată!".

Totodată, Dana Budeanu consideră că "Se va face o triere imensă. Nimic nu va mai fi la fel după această lună. (...) Cei care nu muncesc în această perioadă, they're basically gonna fucking die după această perioadă, în sensul că veţi exista extrem de limitat într-o societate care nu vă va include. Nimic din viaţa pe care aţi avut-o până acum nu o veţi mai avea, nimic din ce aţi avut nu o să mai aveţi şi o să trebuiască să vă aliniaţi la noua ordine."

Repetându-ne că trebuie să respectăm regulile autorităţilor, aceasta insistă că "dacă vreţi să supravieţuim, trebuie să ne salvăm singuri ca ţară, ca economie, ca sănătate, ca tot. În secunda în care zacem ca larvele, suntem controlaţi ca nişte sclavi de actuala clasă politică şi ne lăsăm în această situaţie, vom păţi ceea ce păţesc toate statele care se predau din punct de vedere economic marilor puteri sau marilor contexte."

Iată ce a mai spus Dana Budeanu la "Verdict politic":Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg