Dana Rogoz a răbufnit: "Cât te-au plătit să spui că ai covid?". Actriţa e mâhnită

22 iulie, 2020
4 dana rogoz coronavirus 1 jpg jpeg

Chiar dacă e preocupată cu creşterea celor doi copii ai săi, Dana Rogoz cunoaşte informaţiile de ultimă oră despre pandemie, despre virusul care infectează din ce în ce mai mulţi români. Actriţa a reacţionat dur pe reţelele de socializare, spune să nu ştim să fim uniţi şi civilizaţi. 

Dana Rogoz e mâhnită! Actriţa de 34 de ani şi-a pus câteva întrebări retorice în mediul online, unele la care toţi ar trebui să reflectăm. Aceasta îşi aduce aminte de perioada de început a pandemiei, când copiii desenau curcubeie, când speram toţi că o să fie bine, când ne sprijineam unii pe alţii. Atunci îi numeam pe doctori eroi. 

Acum totul s-a schimbat în viziunea ei: "Cât te-au plătit să spui că ai covid?". Mesajul dur a fost postat pe reţelele de socializare:

"Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii să deseneze curcubeie, de la "doctorii sunt eroi" şi hai să le trimitem mâncare şi cafele, să reziste, de la hai noi tinerii să avem grijă de bătrânii din bloc... la "cât te-au plătit să spui că ai covid", când cineva îţi vorbeşte de o trauma a familiei sale? Cât de lipsiţi de empatie, cât de lipstiti de educaţie sunt unii de-ai noştri? Mai ţineţi minte când ne emoţionăm văzându-i pe italieni cum cântau la balcoane? Hai să ne uităm acum în jurul nostru. Sau hai să deschidem Facebook-ul... Nu ştim să fim uniţi, să fim civilizaţi, să ne gândim la ceilalţi. E pur şi simplu trist ce (ni) se întâmplă.", a spus ea pe Facebook.

Un val de reacţii a apărut imediat, postarea ei a strâns peste 8.000 de like-uri şi peste 200 de comentarii. Unii dintre urmăritorii ei au scris: "E trist ce se întâmplă cu noi în general, nu doar cu virusul asta...e trist că nu mai avem vreme de noi, e trist că copiii noştri nu o să aibă niciodată copilăria pe care am avut-o noi, e trist că am uitat să fim oameni!. (...) Pandemia asta a "mutilat" judecata multora. Iar când răutatea se împleteşte cu prostia, rezultă ceva de genul....(...)

La noi lumea a luat-o razna rău de tot!!! Suntem din ce în ce mai răi şi nu ne interesează ce se întâmplă în jurul nostru. Până nu dă un necaz peste noi nu credem nimic. Ferească Dumnezeu de tot ce e in jurul nostru! Suntem prea puţini care încercăm să ne protejăm şi să empatizăm cu toţi cei care trec prin clipe grele."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg