Dana Rogoz e însărcinată şi mai îngrijorată ca niciodată: "Dacă mă infectez până la naştere?"

16 aprilie, 2020
6 dana rogoz insarcinata 4 jpg jpeg

Dana Rogoz este în ultimul trimestru de sarcină şi a ales să rămână izolată în casă, să nu fie infectată cu coronavirus. Are mari temeri, dar speră ca totul să fie bine!

Va deveni în curând mamă pentru adoua oară şi face tot ce îi stă în puteri pentru a depăşi această perioadă grea cauzată de pandemia de coronavirus. Dana Rogoz se teme să nu fie infectată cu coronavirus şi de aceea a rămas în casă:  "Dacă m-aş infectă până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezistă stand în altă camera decât ţine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nicio teamă?! Cum?!", a exclamat vedeta pe blogul său. 

Aceasta a mai dezvăluit că va face cezariană: "Încerc aşadar să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică, şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de ţine cât mai repede şi fără alt ajutor. O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja."

Dana Rogoz a renunţat la a mai merge la cumpărături sau a ieşi la plimbare prin jurul casei. Se bazează pe soţul ei, pe apropiaţi. Singurele ieşiri pe care le face sunt cele spre spital, unde se întâlneşte cu medicul: "Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să întru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis, din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţă peste noapte."

Vedeta a mai adăugat că ţine constant legătura cu medicul său, o sună frecvent, îi pune fel de fel de întrebări dacă se confruntă cu probleme sau situaţii neaşteptate. Dana Rogoz încearcă să fie însă optimistă, se simte foarte bine şi abia aşteaptă să îşi ducă fetiţa la piept. 

2 dana rogoz este insarcinata a doua oara 4 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg