Dana Rogoz, surprinsă de fiul ei: "Am senzaţia că poveştile acestea ne leagă şi mai mult"

17 decembrie, 2021
4 dana11 jpg jpeg

Le urmăreşte fiecare pas şi savurează alături de ei fiecare trăire. Dana Rogoz recunoaşte că Vlad şi Lia o surprind în fiecare zi. Ba mai mult, uneori o lasă şi fără replică.

“Mi s-a întâmplat de multe ori să am senzaţia că Vlad e mai matur decat mine, în anumite situaţii. Avea vreo 3 ani jumate când, într-o conversaţie cu el despre mama mea, în care eu îi povesteam ce cred că ar trebui să faca ea pe viitor, el mi-a spus, căutandu-şi cuvintele, că "ea e mama ta, nu tu eşti mama ei".

Iar mai tarziu, m-a întrebat dacă eu o să mai am un bebe în burtă, iar eu, evitând un răspuns ferm, l-am întrebat "Dar tu ai vrea?", iar el mi-a raspuns cu calm "Eu te-am întrebat pe tine, mamă" . A înţeles de multe ori mai bine lucrurile decat mine şi mi-a pus, cu maxima sinceritate, oglinda în faţă. Intotdeauna m-a suprins că e mai mare decât cred eu de fapt. Şi istoria se repetă cu Lia acum, care deja înţelege mai mult decat credem noi că ar putea să o facă un copil de vârsta ei.

E ciudat cum noi, părintii, pare ca suntem cu un pas în urma lor, ca ne lasam mereu surprinşi, când ei înţeleg toate schemele noastre, toată stradania noastra de a-i feri, de a-i proteja, înţeleg când le ascundem ceva, înţeleg relaţiile pe care le avem cu cei din jurul nostru.

Puii ăştia doi, pe care îi vedeţi în braţele mele, mă surprind în fiecare zi.

Dana nu a început încă pregătirile pentru sărbători. Actriţa are convingerea că timpul pe care îl va petrece cu cei dragi este cel mai importnant. De aceea, spre deosebire de anul trecut, în acest an va avea la masa de Crăciun familia şi prietenii apropiaţi.

Sunt în urmă cu toate pregatirile pentru sărbători. Nici nu ştiu de unde să încep. Mă simt copleşită. Apoi mă gândesc că tot ce contează de fapt de Craciun este să fii împreuna cu cei dragi şi să petreci alaturi de ei cât mai multe momente frumoase. Atât. Am vazut videoclipul de sărbatori de la Disney numit "Tata nou", pe canalul lor de YouTube, şi m-a emotionat foarte tare. Neaparat să îl vedeţi şi voi.

Vorbeşte despre importanţa familiei şi a unui cămin, mai ales de sărbători, cât şi despre puterea pe care o au poveştile de a ne uni, de a ne inspira, de a aduce speranţă şi magie în vieţile noastre. Multe generaţii au crescut cu poveştile Disney. Am un sentiment incredibil de plăcut când le citesc copiilor mei poveştile cu care eu am copilărit. Când le arat personajele de care eu eram vrăjită, şi văd cum îi ating şi pe ei la fel de puternic! Am senzaţia că poveştile acestea ne leagă şi mai mult. Aşa că, dacă simţiţi la fel ca mine acum, că nu aveţi nimic gata pentru sărbători, că nu aţi cumpărat încă toate cadourile, că încă nu aţi împodobit bradul, ca încă nu aţi montat căsuţa de turtă dulce cu copiii, aşa cum le-aţi promis,........că sunteţi în urmă cu toate, cel mai bine faceţi o pauză pentru a le citi celor mici o poveste. S-ar putea ca acest moment petrecut alaturi de ei să vă dea toată bucuria şi energia de care aveţi nevoie, pentru a face în continuare acele lucruri care chiar au valoare, care dau sens acestei sărbători.

Timpul petrecut împreună cu cei dragi e tot ce îmi doresc de Crăciun. Iar anul acesta, spre deosebire de anul trecut când am petrecut singuri sărbătorile, vom avea familia şi prietenii apropiati la masa de Crăciun. Practic, reluăm tradiţia de dinainte de pandemie”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg