Dana Rogoz, vacanţă de poveste. Unde a plecat vedeta cu familia

29 noiembrie, 2021
1 vlad5 jpg jpeg

Dana Rogoz, soţul şi copiii petrec câteva zile de vis în Laponia. Cei patru s-au cazat într-o căsuţă din pădure şi l-au întâlnit pe Moşul.

“Am intrat într-o poveste! Începând cu zborul de la Helsinki spre Rovaniemi care era plin de copii, dar şi de părinţi cu căciuli de elf pe cap, şi până la scârţâitul zăpezii de sub picioare ... totul e o poveste! Suntem cazaţi la Lapland Ounasvaara Chalets, adică într-una dintre căsuţele pe care le vedeţi în spatele nostru, răsfirate într-o pădure cu brazi înalţi. Acum sunt -16 grade, dar echipamentul rezistă! Copiii sunt efectiv împachetaţi în straturi peste straturi de haine. Şi ce poate fi mai simpatic (şi util pe zapadă) decat căruciorul Liei care are schiuri!”, povesteşte Dana.

Copiii l-au întâlnit pe Moş Crăciun.

“L-am întalnit! Şi i-am multumit pentru toată magia pe care a adus-o în viaţa noastră. Ne-a spus "bună dimineaţa" şi ne-a urat "O viaţă bună!" în română! "E normal, mama, să ştie toata limbile, că citeste toate scrisorile, îţi dai seama..." mi-a explicat Vlad.

A fost foarte emoţionant”.

Am încheiat această zi ireală în Laponia cu o "vânătoare de auroră boreală". Mai întâi ne-am echipat corespunzător. Apoi ne-am îndepartat de luminile oraşului şi, în mijlocul pădurii, sub cerul plin de stele, la -20 de grade, am aşteptat să se lumineze cerul în cele mai fascinante culori. S-a întâmplat scurt, pentru câteva secunde, cât să urlu ca nebuna: "Uite, Radu, uite!" să apară în zare o lumină din senin. Nici nu ştim dacă sigur a fost aurora, dar şi ceilalţi turişti erau la fel de extaziaţi ca noi. Oricum, în tot acest context, acest barbecue finlandez, cu tot cu supă caldă de somon, dar şi cu marshmallows de la final a fost o experienţă de neuitat”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg