Dana Săvuică schimbă astăzi prefixul: "Sărbătoresc 50 de ani într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume!" FOTO&VIDEO

23 ianuarie, 2020
21 dana savuica in brazilia 50 de ani 2 jpg jpeg

Fostul manechin şi-a oferit o aniversare de zile mari, pe măsura vârstei pe care o celebrează.

Ca în fiecare an, Dana Săvuică abia aşteaptă să-şi serbeze ziua de naştere, eventual într-un alt colţ al planetei. De data aceasta, pentru că e vorba despre trecerea unei noi decade, fostul manechin a ales ca destinaţie Brazilia pentru a celebra trecerea pragului celor 50 de ani.

Hotelul pentru care a optat este, evident, unul luxos, cu vedere la Ocean şi cu toate facilităţile unui resort de 5 stele: Rio Othon Palace. (vezi clipul de prezentare)

"Sărbătoresc 50 de ani într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume!", a scris Dana Săvuică pe 21 ianuarie, la o zi după ce a ajuns în Rio de Janeiro. "Prima zi în Rio petrecută pe plaja Copacabana alături de prietena mea, Anama Ferreira. Ea a venit special din Buenos Aires, unde prezintă o emisiune TV zilnic şi conduce şcoala ei de modele. A lăsat totul pentru promisiunea pe care mi-a făcut-o, aceea de a-mi îndeplini visul! Vamos a la praia!"

De altfel, Dana Săvuică ne-a spus încă de la finalul anului trecut că plănuieşte această vacanţă cu buna sa prietenă, fost manechin la rândul său, alături de care a avut parte de un alt minunat concediu în Argentina, în urmă cu trei ani. Aşa se face că Anama Ferreira i-a devenit ghid în noua escapadă braziliană. Şi, după binemeritata sesiune de plajă pe vestita Copacabana, cele două au urcat în vârful muntelui Corcovado, lângă statuia lui Iisus Hristos, de unde au putut admira Rio de Janeiro la 360 grade.

Experienţa ei braziliană continuă cu noi aventuri. (vezi galeria foto)Recente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg