Dani Oţil, declaraţii în premieră după ce a dat de veste că va deveni tată. Iubita sa a postat şi ea un mesaj amuzant pe Instagram

29 martie, 2021
Dani Oţil copil png

După ce ieri a anunţat că iubita sa este însărcinată, Dani Oţil a venit cu primele declaraţii la matinal. Prezentatorul le-a spus colegilor săi că avea în plan să dea mai repede marea veste, dar i-a luat-o Smiley înainte.

Vestea că Dani Oţil va deveni tată a stârnit multă bucurie în social media, acolo unde prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a dat marea veste. La 40 de ani, Oţil îşi îndeplineşte visul de a avea un copil, iar mult mai tânăra sa iubită, Gabriela Prisacariu, este în culmea fericirii. 

screen shot 2021 03 29 at 09 16 20 png png

Dani a făcut primele declaraţii în cadrul matinalului de la Antena 1, precizând că noul său rol de tată nu-l va face, totuşi, să renunţe la pasiunea pentru curse periculoase. 

”Nu se termină viaţa de rider şi de pilot. Aşa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate şi nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e beţivă, tatuat şi drogalău, atunci să mă felicitaţi. Ştim exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt şi sexul”, a explicat Dani Oţil. Acesta a mai glumit că ar fi vrut să dea veste mai repede, dar i-a luat-o Smiley înainte.

screen shot 2021 03 29 at 09 17 09 png png
Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu vor avea un copil

Între timp, partenera sa, Gabriela Prisacariu, a postat pe Instagram imaginea de cuplu unde sarcina este vizibilă, cu textul: ”Am tot primit mesaje de genul : «să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăţi aşa! » Challange accepted!” 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi