Dani Oţil, foc şi pară după ce s-a întors de la mare: ” Ieşi ud din apă şi ajungi uscat la şezlong. Nisipul e mai mult zgură”

5 iulie, 2021
1 dani jpg jpeg

Dani a povestit azi dimineaţă la ”Neatza” cea mai recentă experienţă cu Litoralul românesc. Asemeni multora, şi Dani critică schimbările făcute la mare, în staţiunea Mamaia.

Era staţiunea cea mai prietenoasă, cu nisip fin şi apă mică. Acum înnisiparea făcută de către Apele Române a extins plajele, iar operatorii economici nu au dreptul să amplaseze şezlongurile pe această porţiune. La fel, nisipul este o problemă. Plin de scoici şi pilitură de pietre, nu îţi lasă de ales decât să îţi cumperi pantofi de plajă, necesari şi pe plajele cu pietre din afară. Iată ce a spus şi Dani Oţil, în emisiunea pe care o prezintă: „Am fost la mare în weekend. Am dormit într-o cameră de hotel antifonată. Nu-i mai auzi pe cei de afară si nici pe vecini că fac hâţa-hâţa. Liftul venea direct în cameră. Plaja e imensă. Ieşi ud din apă şi ajungi uscat la şezlong. Nisipul e la fel, trebuie să umbli în slapi, e mai mult zgură. În rest, aceiaşi sâni prost puşi. Ţâţili ca la noi nu găseşti nicăieri. Sâmbătă ne-am ars, că nu ne-am luat nici crema de protecţie că am zis că oricum e ploaie. Duminică a plouat.”, a povestit amuzat Dani Oţil la Neatza.

Foto: Instagram

stanga
dreapta
2 dani jpg jpeg
3 dani otil jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg