Dani Oţil, primul avertisment pentru fiul său: “Dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să ştii că deja am poze cu tine dezbrăcat”

13 septembrie, 2021
12 otil56 jpg jpeg

Dani Oţil a devenit pentru prima tătic, iar sentimentele pe care le încearcă pot fi descrise cu greu în cuvinte. Sub impactul evenimentului, matinalul de la Antena1 a ţinut să îi scrie fiului său câteva rânduri.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îţi scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare şi 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ţi-aş compune un cântec, o poezie, cum fac alţi taţi mai talentaţi. Ar suna prost amândouă şi nu vreau să te fac de râs din prima zi de viaţă… Avem timp pentru asta. Îţi las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare şi să înţelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar şi panica ce ne-a cuprins.

Dar, dacă părinţii mei, care au muls şi vaca, au terminat şi facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reuşim ceva. Aş vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”. Tu eşti fragil acum, dar promit să te fac puternic şi rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de şedinţe cu părinţii, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oţil mai bun. Tu vei fi tu. Bine Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu! Am şters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât şi cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să ştii că deja am poze cu tine dezbrăcat şi cu urme de c..a. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să ştii că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a fost mesajul lui Oţil după ce visul său a devenit realitate.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg