Dani Oţil şi Şerban Huidu, în conflict. De la ce au pornit discuţiile dintre cei doi prezentatori: "Răutate gratuită"

10 decembrie, 2020
2 dani otil si serban huidu jpg jpeg

Lucrează la posturi diferite de televiziune, dar asta nu-i împiedică să-şi spună părerea unul despre altul. Între Dani Oţi şi Şerban Huidu a avut loc un schimb de replici.

Şerban Huidu este cel care zilele trecute a postat în mediul online o imagine cu Dani Oţil, o captură de la TV, în care apare pe postu cu o cămaşă care încă avea eticheta pe ea. Probabil prezentatorul de la Antena 1 nu a remarcat-o şi a intrat aşa în direct. Prezentatorul de la Prima TV a făcut remarci atunci:

"Cu ceva timp în urma colegul Codrut Keghes-Dezbracatu se întâlnea cu Dani Otil . La care Dani il intreaba: "cati ani are masina ta?" Dezbra raspunde: "zece". Dani: " hm si lucrezi în televiziune?!?" În poza de mai jos vedeti cum "marele" antreprenor horeca, acum lovit de Pandemie, ia haine cu împrumut pentru emisiunea de real succes. Dani, daca citeşti asta sa ştii ca a fost scrisa de echipa Cronicii,  despre care nu ştiai daca mai exista."

1 dani otil cu eticheta la tv jpg jpeg

Dani Oţil apare zi de zi la TV, dar este şi activ pe reţelele de socializare. Nu a ezitat şi i-a răspuns prezentatorului de la Prima TV. 

"Imi pare rau ca nu ai gustat ironia mea. Ciudat... Tu făcând o meserie din ironie înaintea mea. Eu va apreciez chiar si asa... Cand nu se mai uita lumea. Stim amândoi cate materiale ne-am servit sub umbrela unui respect nedeclarat. Faptul ca ai aruncat treaba cu sacoul ca o răutate gratuita dintr-un alt context...nici nu ma deranjează. Ba mai mult, pe eticheta scrie 700 RON🤣... Da eu nu i-am dat.

Treaba cu Dezbrăcatu mi se pare insa mult. Poate am spus-o imitând pe cineva. Sau tot ironic...pt ca ar merita mai mult. Nu e genul meu de discurs. Eu am masina din 2012. Scuze, Codrut Keghes. So... Keep up the good work! Cred, Serban Huidu... Ca ai destule pe cap mai importante decat sa ma cerţi pe mine. Spor!", a dezvăluit Dani Oţil.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}