Daniel Craig revine în rolul lui James Bond. Ce l-a convins să-şi schimbe părerea?

9 august, 2017
'Spectre' German Premiere In Berlin jpeg

Veste bună pentru fanii "James Bond" - Daniel Craig se întoarce pe platourile de filmare. A susţinut tare şi răspicat că nu vrea să mai audă de încă un film în pielea agentului 007, dar Daniel Craig nu poate sta departe de personajul care l-a făcut celebru. A dat de înţeles că părăseşte acest rol, imediat după terminarea filmărilor pentru ultima peliculă a seriei, ba chiar declara pe atunci că mai degrabă îşi taie venele decât să îl mai joace pe agentul secret.

image

Se pare că actorul s-a întors la 180 de grade, căci nu numai că a acceptat să continue seria, dar va mai apărea pe marile ecrane pentru încă două pelicule marca "James Bond". I s-au oferit peste 150 de milioane de dolari pentru a-l interpreta pe spionul cuceritor şi continuarea faimei pe care avut-o de-a lungul celor trei pelicule, iar mulţi actori celebri au râvnit la rolul lui, însă Craig a fost greu de convins. Deşi decizia nu a fost confirmată în mod oficial de către reprezentanţii starului, surse de la Hollywood au declarat că actorul a ajuns, în cele din urmă, la o înţelegere cu producătoarea Barbara Broccoli.

image

Daniel îşi va relua poziţia în celebra producţie cu spioni în cel de-al 25-lea film din seria "James Bond", care va avea premiera în 2019, dar şi în filmul care-i va urma acestuia. Potrivit unei surse citate de The Sun: "Au existat destule discuţii despre cine ar putea fi următorul Bond, dar Barbara a reuşit să-l convingă pe Daniel să mai joace în alte două filme. Este iubit de publicul din întreaga lume şi a condus la o creştere reală în box office a peliculelor francizei, aşa că producătorii nu vor să-l piardă." De asemenea, încă un factor esenţial în luarea acestei decizii pozitive de către actor a fost şi plecarea regizorului Sam Mendes, cu care Daniel a avut divergenţe în timpul filmărilor pentru "James Bond".

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg