Daniel Pavel s-a despărţit de iubită. Care este motivul

27 august, 2021
4 pavel1 jpg jpeg

Erau logodiţi de şapte ani şi urmau să facă pasul cel mare, dar în loc de nuntă ne-au făcut protagonişti la o despărţire. Daniel Pavel a renunţat la relaţia cu Marina. Prezentatorul Survivor a explicat motivele care au grăbit ruptura.

“Final de poveste. Priorităţi si opţiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viaţa noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în faţa unor alegeri. Marina a fost şi este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuţi împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experienţe, emoţii şi amintiri comune, care ne-au îmbogăţit viaţa amândurora.

Vă mulţumesc pentru că aţi fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am şi simţit nevoia de a vă împărtăşi această realitate. Vă mulţumesc, de asemenea, anticipat pentru discreţie şi înţelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a scris Daniel Pavel  pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg