Asemănare izbitoare cu regretata sa mamă! Fiica Annei Nicole Smith a făcut senzație îmbrăcată într-o ținută a lui Janet Jackson

10 mai, 2022
Dannielynn Birkhead jpg

Dannielynn Birkhead a participat la Gala Barnstable Brown într-o ținută a lui Janet Jackson pe care a purtat-o la același eveniment, în 2003.

Dannielynn și Larry Birkhead jpg

Adolescenta de 15 ani este leită mama sa, regretatul sex simbol Anna Nicole Smith. Fetița a fost crescută de mică de tatăl său, Larry Birkhead, care a explicat că această ținută a celebrei artiste a fost scoasă la o licitație în scopuri caritabile și achiziționată de familia sa.

Încă de când era o adorabilă fetiță blondă, din 2008, Dannielynn participă anual la Kentucky Derby împreună cu tatăl Larry Birkhead.

Acesta a dezvăluit anul trecut într-un interviu că fiica sa nu știe o mulțime de lucruri despre mama sa, întrucât era foarte mică atunci când aceasta a murit. Celebrul model Playboy a decedat la doar 39 de ani, în urma unei supradoze accidentale de droguri.

stanga
dreapta
Anna Nicole Smith jpg
Anna Nicole Smith (2) jpg

Anul acesta, îmbrăcată în ținuta lui Janet, Dannielynn chiar s-a întâlnit cu sora lui Michael Jackson și s-a și fotografiat cu ea.

stanga
dreapta
Dannielynn și Larry Birkhead cu Janet Jackson jpg
Janet Jackson (3) jpg
Dannielynn și Larry Birkhead (5) jpg
Dannielynn și Larry Birkhead (4) jpg
Dannielynn și Larry Birkhead (3) jpg
Larry Birkhead și Anna Nicole Smith jpg
Janet Jackson (2) jpg
Larry Birkhead și Janet Jackson jpg
Dannielynn și Larry Birkhead (2) jpg
Dannielynn Birkhead jpg
Dannielynn și Larry Birkhead jpg

Kentucky Derby este o cursă de cai care se desfășoară anual în Louisville, Kentucky, Statele Unite, aproape întotdeauna în prima sâmbătă a lunii mai, și care dă tonul unui festival de două săptămâni.

Cei doi Birkhead, tată și fiică, nu lipsesc în niciun an, iar Larry a cunoscut-o pe Smith tot aici. Tânăra Dannielynn este parcă regreta sa mamă la indigo. Blondă și cu zâmbetul cuceritor însă, mai mult ca sigur, cu o soartă mai bună.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg