David Beckham, aniversare romantică pentru Victoria. Fosta Posh Spice a împlinit 48 de ani

18 aprilie, 2022
1 fotojet 23 jpg jpeg

Dacă în urmă cu două săptămâni era soacră mare, acum a venit rândul ei să fie în centrul atenţie.

Desigur, toţi bărbaţii familiei au felicitat-o şi i-au transmis dragostea lor. A fost mare sărbătoare în casa Beckham weekend-ul acesta. Vedetele au sărbătorit Paştele şi ziua de naştere a Victoriei.

Fosta Posh Spice a împlinit 48 de ani şi a fost intens felicitată de familie şi de fani. David a postat o imagine emoţionantă cu soţia sa, în timp ce se aflau pe plajă, noaptea, în faţa unui foc de tabără. Sportivul o sărută cu foc pe cea care îi stă alături de peste două decade şi care i-a dăruit 4 copii. David a scris în descrierea imaginii: ”La mulţi ani soţiei mele incredibile, mamă şi femeie de afaceri!”, plus o inimioară. ”Să ai o aniversare minunată, că o meriţi. Te iubim cu toţii atât de mult”, a mărturisit David.

4 beckhams 2 jpg jpeg

Nici copiii nu s-au lăsat mai prejos. ”Eşti cea mai bună mamă, te iubesc, la mulţi ani”, i-a scris Cruz, fiul de 17 ani. Romeo, de 19 ani, a adăugat: ”La mulţi ani pentru cea mai bună mamă din lume, te iubesc aşa de mult!”

Victoria nu a fost uitată nici de Brooklyn proaspătul însurăţel. El a postat o fotografie cu mama sa şi a scris: ”La mulţi ani, mama! Te iubesc!”

Victoria a fost felicitată şi de nora sa, Nicola Peltz. Familia Beckham a participat trup şi suflet la nunta anului din Palm Beach, unde fiul cel mare Brooklyn s-a căsătorit cu Nicola, fiica magnatului Nelson Peltz la reşedinţa de lux din Florida a familiei miresei.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}