De 8 Martie, vedetele şi-au adus aminte de mamele lor

9 martie, 2019
10 fotojet 1 jpg jpeg

Vedetele de la noi au profitat de ocazia specială de ieri – când am sărbătărit cu toţii Ziua Femeii – pentru a le transmite un mesaj emoţionant mamelor lor sau tuturor reprezentantelor sexului frumos.

Andreea Marin

andreea marin jpg jpeg

Despărţirea prematură de cea care i-a dat viaţă i-a schimbat pe veci viaţa, transformându-se într-un subiect pe care vedeta l-a abordat, cu emoţie şi durere în suflet, şi în trecut. Iar de Ziua Mamelor, Andreea şi-a adus aminte – ca-n fiecare an – de cea pe care şi-ar fi dorit-o întotdeauna alături de ea: “Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveţi o mamă aici, pe pământ, găsiţi un răgaz pentru ea şi sărutaţi-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aş vrea să-mi fie permisă o vizită în cer şi aş lăsa totul deoparte pentru asta... La mulţi ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”

53723719 2575738992453685 2808349595820621824 n jpg jpeg

Elena Gheorghe

Cântăreaţa a postat, de 8 Martie, o fotografie superbă cu ea şi mama ei, spre încântarea fanilor ei.

elena gheorghe jpg jpeg

“La mulţi ani, mami! La mulţi ani celor mai importante femei din viaţa noastră!”

Andra

Nici soţia lui Cătălin Măruţă n-a lăsat ziua de ieri să treacă fără să-i mulţumească mamei ei pentru tot ceea ce a făcut şi face în continuare pentru ea.

andra jpg jpeg

“Mama e numai una, iar mamă ca a mea doar una la un miliard! Pentru că mă asculţi, mă sfătuieşti, mă cerţi şi mă iubeşti de când m-am născut! Te iubesc, mama! #8martie #mama

Adelina Pestriţu

adelina jpg jpeg

Vedeta s-a adresat tuturor femeilor în ziua specială dedicată lor, trasmiţându-le un mesaj din suflet: “Unii spun că data de 8 Martie este dedicată mamei, alţii sărbătoresc toate femeile din jurul lor. Fie ca eşti mamă sau nu, astăzi este ziua ta! ♀ Lasă-te răsfăţată, iubită şi apreciată de toţi cei din jurul tău! Eşti minunată, femeie! La mulţi ani!”

Loredana

lori jpg jpeg

Pe Lori a surprins-o 8 Martie în Thailanda, însă experienţa ei exotică n-a împiedicat-o pe artistă să transmită un gând bun tuturor mămicilor din lume: “To all the moms in the world all my loveee!!!❤❤❤”

Dana Rogoz

rogoz jpg jpeg

Mesajul actriţei a fost cât se poate de serios, aducând în prim plan problemele cu care se confruntă femeile, mamele în ţara noastră: “La mulţi ani, nouă, femeilor! Să ne apreciem mai mult, să ne încurajăm una pe alta cu o vorbă bună de fiecare dată când avem ocazia şi să nu le mai judecăm aiurea pe cele care aleg să îşi trăiască viaţa diferit decât o facem noi. Şi să nu uităm că sunt încă atât de multe femei în această ţară victime ale violenţei domestice, ale abuzului sexual, care în loc să fie protejate, sunt mai degrabă hulite pentru statutul lor ori pentru faptul că s-au îmbrăcat “nepotrivit”. La multi ani! 

8martie

Andreea Raicu

“La mulţi ani de ziua noastră! O primăvară frumoasă şi echilibrată!”, le-a transmis vedeta tuturor femeilor care-i urmăreasc postările pe Facebook. 

raicu jpg jpeg

foto - FacebookRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg