De ani de zile sunt parteneri de platou, dar imaginea pe care au publicat-o lasă loc de interpretări. Este Oana noua iubită a lui Vlad Gherman?

21 ianuarie, 2022
1 fotojet 19 jpg jpeg

Au început să joace împreună din 2018, odată cu serialul de mega succes ”Fructul oprit”. Pe atunci, Vlad Gherman făcea cuplu cu iubita sa de mai mulţi ani, Cristina Ciobănaşu.

Tinerii îndrăgostiţi şi-au anunţat despărţirea anul trecut, după 10 ani de relaţie, motiv de imensă tristeţe pentru fanii celor doi.

Însă cum viaţa merge mai departe, Vlad Gherman se arată din ce în ce mai apropiat de Oana Moşneagu, alături de care s-a fotografiat într-un cadru foarte apropiat, în exoticul Zanzibar. Iar imaginea nu face decât să alimenteze suplimentar zvonurile unei presupuse relaţii de iubire.

10 gherman mosneagu7 jpg jpeg

După celebrul ”Fructul oprit”, actorii şi-au continuat munca tot împreună, pe platourile producţiei ”Adela”. Fanii actorilor au observat că Vlad şi Oana petrec foarte mult timp împreună, iar acest lucru a ridicat multe semne de întrebare.

Recent, cei doi au mers împreună în Zanzibar, în vacanţă. Ultimele imagini postate de ei par să confirme o poveste de dragoste frumoasă.

Vlad a fost alături de Oana inclusiv de Crăciun, unde i-au acompaniat Alecs Dunaev şi Mara Oprea. ”Am inceput anul impreuna, il terminam impreuna! Nu are rost sa va mai spun cat de mult a contat aparitia acestor oameni in viata mea. Viata chiar bate filmul ❤️ Va iubesc”, scria Vlad pe Instagram la sfârşitul anului.

Cristina Ciobănaşu, fosta iubită a actorului şi colega celor doi, este foarte senină în ceea ce priveşte relaţia apropiată dintre Vlad Gherman şi Oana Moşneagu, lucru care confirmă faptul că cei doi foşti iubiţi au rămas foarte buni prieteni.

”Care au fost primii, palmierii sau noi”, a scris Vlad la fotografia pe care a postat-o recent, o amintire din Zanzibar care se pare că nu îi dă pace.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg