De ce a decis Mihai Trăistariu să se vaccineze: " Am tot aşteptat"

29 octombrie, 2021
1 traista7 jpg jpeg

Se teme de reacţiile adverse, dar, totuşi, a decis să se vaccineze.

Mihai Trăistariu recunoaşte că o face forţat de împrejurări şi pentru că îşi doreşte să poată cânta. Artistul a trecut deja prin boală.

“Am fost primul artist care a anunţat că se va vaccina, încă din decembrie 2020, când ne anunţau că a apărut miracolul numit vaccin. Din mers, am tot ezitat, pentru că micii şi berea, loteria vaccinării şi campania groaznică şi forţată dusă de Guvern... nu m-au mai convins. Başca, am început să mai fac şi politică, intrând în conflict cu toţi prietenii mei. Am tot aşteptat. Am tot comentat. Am tot zis să văd până unde se va ajunge.

Poate... am sperat în sinea mea că va trece totul înainte de a fi nevoit să mă vaccinez şi eu. Dar... n-a fost aşa! Şi-atunci... Nu mi-e frică nici de virus (am avut Covid, cu simptome mici = febră musculară şi tuse )... Nu mi-e frică nici de vaccin. Mama mea a iubit medicina (Dumnezeu s-o ierte!) şi cu siguranţă m-ar fi îndemnat să-l fac, fără teamă.

În plus, m-am mai vaccinat de capul meu, prin 2010... când a fost nebunia cu virusul H1N1. Apoi, m-am vaccinat încă de două ori, prin 2015, când am fost în Africa, pentru show-ul <Sunt celebru, scoate-mă de aici>, difuzat de Pro Tv. Nu puteai ajunge în Africa fără cele două vaccinuri: pentru malarie şi febra tifoidă. Deci nu sunt un anti-vaccinist!

Însă... Mă voi vaccina forţat de situaţie! Ca să pot cânta! Trăiesc cu speranţa că vom fi lăsaţi în pace după ce 70% din români le vor îndeplini dorinţa aleşilor noştri. Mă voi vaccina ca să ajungem la procentul dorit de OMS şi să ne lase să fim artişti în continuare, să facem ce ştim de-o viaţă. Mă voi vaccina pentru colegul meu ultra-talentat, care acum vinde viori ca să poată pune ceva pe masă (dac-aţi şti cine a ajuns aşa v-aţi cruci!).

Mă voi vaccina pentru colega mea, care face acum videochat ca să-şi poată plăti facturile. Mă voi vaccina pentru colegul meu care face taximetrie, deşi ştie să cânte perfect la 3 instrumente, iar specialiştii îl consideră un fenomen în domeniul muzical. Mă voi vaccina pentru colegul meu, care acum este bodyguard şi pe care l-am întâlnit la intrarea unei bănci. Stătea cu capul în jos, jenat, să nu-l recunosc.

Mă voi vaccina pentru colega mea, care mi s-a plâns că, de la începutul pandemiei, n-a mai avut niciun concert, n-a mai produs niciun ban. A trăit un coşmar, şi-a vândut apartamentul ca să poată supravieţui, iar acum locuieşte cu mama ei, la ţară, uitată de lume. Mă voi vaccina pentru toţi acei colegi-artişti, care au reuşit cumva să supravieţuiască, să se reinventeze şi al căror suflet plânge în fiecare noapte, prin somn, de dorul scenei, de dorul spectacolelor de altădată”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook. Pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE