De ce a plecat Ilan Laufer în Israel. A ţinut să facă asta după naşterea gemenilor

8 iunie, 2021
4 ilan8 jpg jpeg

A devenit tată de curând, după ani de aşteptări, iar fericirea lui este maximă. Acum, Ilan Laufer a mers în Israel pentru a mulţumi pentru darul primit.

“Oameni din întreaga lume vin în pelerinaj la Zidul Plângerii pentru a-i cere lui Dumnezeu să le îndeplinească dorinţele, prin acele celebre bileţele pe care le bagă printre cărămizile zidului.

Azi, pentru prima dată în viaţa mea, nu am venit să îi cer ceva lui Dumnezeu, am venit doar să îi mulţumesc. Atât pe bileţel, cât şi în inima mea scrie “îţi mulţumesc ţie, Dumnezeu, creatorul şi stăpânul acestei lumi că ni i-ai dăruit pe Nathaniel şi Davina”.

stanga
dreapta
1 ilan jpg jpeg
4 ilan8 jpg jpeg
3 ilan3 jpg jpeg

Vouă, dragi prieteni, vă transmit de la Ierusalim cele mai bune gânduri şi să fiţi binecuvântaţi”, spune Ilan.

1 ilan jpg jpeg

În această perioadă, Alina se află acasă şi se ocupă de gemeni, pentru că no a vrut să apeleze la o bonă.

„E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea! Ilan e în Israel, m-a lasat singură cu Karina şi cu gemenii. Ne descurcăm onorabil şi fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i linişteşte ca mine. Noi le facem băiţă, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la ţară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptaţi de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în braţe. Davina râde non stop, şi Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă şi se culcă la loc. Sunt foarte cuminţei. Nu aş da experienţa asta pentru nimic în lume”', declara Alina Laufer la Teo Show.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg