De ce a refuzat Dan Negru să apară în reclame plătite: "Îmi puteam lua un apartament în Colentina!"

29 iulie, 2020
1 dan negru nu apare in reclame jpg jpeg

Aţi realizat că Dan Negru nu a făcut niciodată reclamă la TV sau la radio la vreun produs? Prezentatorul a mărturisit care e motivul pentru care a refuzat astfel de colaborări. Ar fi câştigat sume frumoase de bani! 

Dan Negru e sincer şi a povestit într-un interviu pentru paginademedia.ro că multe firme s-au înghesuit de-a lungul anilor ca el să le promoveze produsele. El a refuzat deşi în joc erau sume frumoase de bani: "Acum vreo 20 de ani, când făceam Academia vedetelor, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii - şi să scot un telefon de acolo. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soţie care m-a înţeles. Ofertele au continuat şi acum, în epoca Facebook şi Instagram. Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro".

Mai mult decât atât, prezentatorul de la Antena 1 a adăugat că nu a făcut niciodată publicitate pe bani sau pe barter: "M-a contactat până şi o companie care producea uşi pentru garaje. Aveau şi scenariul pregătit. Se deschidea o uşă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă. Să nu credeţi că e vorba de cifre mari. Nu pot da nume de companii, dar pot spune că, în general, e vorba de sute de euro, rar peste o mie. (...) Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcţii sau de diverse materiale, unii erau speriaţi: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează şi pe barter. Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur şi simplu".

Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să apară în reclame

"Cred că, în cazul meu, a funcţionat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face. Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „parteneriat plătit cu Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecţie specială pentru Hamilton. E altceva".Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg