De ce Adela Popescu nu doarme cu Radu Vâlcan: "Acum o lună mi-a dat prin cap să fim nebuni rău de tot"

5 martie, 2020
7 adela popescu jpg jpeg

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ajuns să doarmă separat de dragul copiilor. În urmă cu câteva zile şi-au luat inima în dinţii, şi-au lăsat odraslele acasă şi au plecat într-o aventură în Dubai. Experienţa a fost una memorabilă.

"Acum o lună mi-a dat prin cap să fim nebuni rău de tot eu si Radu şi să plecăm la Roma de ziua lui. Erau însă câteva treburi logistice de pus la punct. Andrei era încă alăptat, de unde rezultă că mamaie avea de dus greul câteva nopţi, plus Alexandru ce avea si el atâtea nevoi. Ne-am dat seama că ar fi prea complicat, aşa că ne-am hotărât să îl luăm şi pe Alexandru cu noi. Cu câteva zile inainte de plecare au aparut primele cazuri de coronavirus la Roma, aşa că am decis să stăm cuminţei acasa, fiind convinşi că Fontana di Trevi sigur nu pleacă de acolo. Aşa ca am sărbatorit ziua lui Radu în cel mai frumos mod cu putinţă: copiii la mamaie, noi doi acasă pe canapea uitandu-ne la Netlix şi ciocnind un pahar de prosecco. Superb, vă spun sincer. Cu toate astea, pentru că ne înmugurise ideea de a pleca de acasă, am hotărât să plecam totuşi la Dubai, o destinaţie sigură. După ce m-am răzgândit de vreo zece ori, ziua plecării a venit peste noi şi am zic că aia e, trebuie să o facem. Eu m-am înhămat cu multă încredere şi o pompă bună de muls", povesteşte Adela. 

Momentele petrecute în doi au fost de vis. "După un plâns zdravăn la decolare, au urmat momente superbe în doi de care aveam tare nevoie. Copiii erau cu bunicii pe care îi ştiu de când s-au născut şi pe care îi iubesc foarte mult. Noi ne simţeam minunat. Singura problema o reprezentau nopţile.  Din poveştile mamei primele două au fost grele, însă din a treia a legat şapte ore de somn, iar din a patra parcă 8. 

Ne-am întors acasă şi nu am vrut să stricăm ce începusem. Aşa că Radu a continuat să doarmă cu el, eu cu Alexandru. Momentan îl alăptez la culcare, la trezire şi uneori şi în timpul zilei. Îl culc maxim la 21:00 şi se mai trezeşte la 6,7. Se mai fâţâie prin pat, dar pune capul pe tati şi se linisteşte imediat. Una peste alta toate sunt foarte bune acum şi mă bucur că am avut curajul să plecăm singuri.

Am povestit la nesfârşit, am râs, am dormit ore multe, şi, culmea, nu am vorbit, aşa cum credeam, prea mult despre copii. 

Am reuşit să ne detaşăm şi ah, cât de bine a fost!", adaugă Adela Popescu.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate