De ce arată Halle Berry la 54 de ani ca la 30. Ritualul de frumuseţe pe care îl urmează de când avea 16 ani, de două ori pe zi

27 aprilie, 2021
7 1halle berry intro jpg jpeg

Gala premiilor Oscar nu a mai fost la fel de strălucitoare din cauza pandemiei, dar Halle Berry a reuşit chiar şi aşa să fie în centrul atenţiei. Puţini ştiu că faţa ei, incredibil de fresh la 54 de ani, este rezultatul unei rutine de frumuseţe riguroase, începute pe când avea doar 16 ani şi de la care nu a trişat nici măcar o zi în 38 de ani.

Gala Oscar 2021 nu a mai evocat acel vis hollywoodian de glorie şi strălucire, dar Halle Berry da. Într-o frumoasă rochie lila, afişând o nouă tunsoare bob şi un chip luminos, actriţa a fost în centrul atenţiei. Cu fiecare apariţie, ne mirăm încă o dată de faptul că timpul pare să fie mai blând cu ea decât cu restul. 

Nimic nu e întâmplător, totuşi. Actriţa are grijă de chipul ei încă de la 16 ani, când a început un regim zilnic de frumuseţe care nu durează mai mult de şase minute, dar rezultatele sunt incredibile.

Aşa cum a dezvăluit Halle Berry în urmă cu ceva vreme, ritualul ei zilnic de frumuseţe nu durează mai mult de şase minute, dar rezultatele sunt spectaculoase.

Actriţa îşi curăţă faţa cu atenţie, atât dimineaţa, cât şi seara, masându-şi energic tenul timp de cel puţin 30 de secunde. Apoi îndepărtează celulele moarte cu ajutorul unui scrub facial, pe bază de acid lactic, acid glycolic şi nisip vulcanic. Ulterior, îşi aplică o mască hidratantă, pentru prospeţime. La final aplică din belşug cremă hidratantă, dar nu orice fel de cremă, ci neapărat una pe bază de acid lactic. 

În ciuda preocupării pentru aspectul fizic, Halle Berry se declară atrasă mai degrabă de partea sufletească. Actriţa care în adolescenţă avea complexe militează pentru hrănirea spiritului. 

”Suntem mai mult decât nişte trupuri frumoase. Lucrează cu spiritul tău şi cu lucrurile pe care le poţi controla. Nu putem decide cum ajungem pe lume, cum arătăm, ce fel de viaţă ne e sortită. Dar ne putem controla mntea, percepţia asupra lucrurilor. Putem controla cee ace citim, ce le oferim altora, ce permitem să ajungă la noi”, a declarat Halle Berry, căştigătoarea unui Oscar în 2002, pentru publicaţia Good Housekeeping. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg