De ce au revenit Giani Kiriţă şi Ionuţ Jaguarul la Exatlon 2?

19 octombrie, 2018
1 exatlon romania 7 2 jpg jpeg

Să aibă legătură readucere celor doi în concurs cu ratingul sub aşteptări al acestei ediţii Exatlon, după ce prima a spulberat audienţa? Foarte probabil, căci faimosul Giani Kiriţă, respectiv războinicul Ionuţ Sugacevschi au fost cele mai colorate personaje din primul sezon Exatlon, iar revenirea lor în emisiune, care a avut loc aseară, s-a văzut şi în audienţe. 

Desigur, cei doi foşti concurenţi nu s-au întors în aceeaşi calitate în show, ci într-una nouă, de antrenori ai celor două echipe: Giani Kirita, la Faimoşi şi Ionuţ “Jaguarul” Sugacevschi, la Războinici.

Iar în emisiunea de ieri, foştii participanţi ai primului sezon i-au îndrumat pe concurenţii celor două echipe pe cel mai lung traseu de la “Exatlon”, cel de 150 de metri, cu obstacole care i-au pus în dificultate chiar şi pe cei mai experimentaţi concurenţi.

image

“Va mănânc de vii pe toţi! E greu acum cu mine! Strategia o păstrez doar pentru mine. Cu siguranţă va fi un show de zile mari pentru că eu vreau ca intotdeauan echipa mea să câştige. Vreau să îi duc mereu pe locul unul. Cel de-al doilea sezon <Exatlon> vreau să fie câştigat tot de un faimos”, i-a avertizat Giani pe adversari, înainte de meci.

image

“Voi fi lângă ei, voi analiza fiecare concurent în parte, voi vedea unde greşesc ei. Cred în mine şi în puterea mea că voi fi un antrenor de nădejde pentru Războinicii mei”, le-a spus Ionuţ Sugacevschi celor pe care îi va coordona pe traseele de la “Exatlon”.

Jocul de aseară s-a încheiat cu victoria Războinicilor, cu scorul de 10 la 8, punctul decisiv fiind adjudecat de Alin Andronic. Cea mai iubita competiţie sportivă televizată continuă şi în această seară, de la 19:45, la Kanal D, cu meciul internaţional împotriva Mexicului. Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg