De ce nu are Neti Sandu copii? Cu sinceritate, prezentatoarea de la Pro TV a spus care sunt motivele

25 septembrie, 2020
6 neti sandu nu are copii 1 jpg jpeg

De ani de zile o vedem pe Neti Sandu la Pro TV, dar foarte rar aceasta a vorbit despre viaţa personală. Iată că acum, cu sinceritate, aceasta povesteşte despre familia sa, care au fost motivele pentru care nu are copii. 

Prezintă de ani buni horoscopul la Pro TV. Are acelaşi look de zeci de ani, are acelaşi zâmbet molipsitor şi aceeaşi iubire nemărginită pentru meseria sa. Dar cum este Neti Sandu dincolo de camerele de filmat? Cum este omul Neti Sandu, nu jurnalistul? 

Cu sinceritate, vedeta de la Pro TV a vorbit despre viaţa personală. Se pare că are şi un regret, acela că nu are copii. Şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu a devenit mamă: "Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinereţe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinereţe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aş fi putut. Am considerat că nu era momentul şi cred că aş fi greşit foarte tare cu educaţia lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să creşti un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel faţă de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic", a declarat Neti Sandu pentru unica.ro. 

1 neti sandu nu are copii 5 jpg jpeg

Chiar dacă nu are copii, prezentatoarea de la Pro TV are o familie alături de care este foarte fericită. Neti Sandu are o soră şi două nepoate de care este foarte ataşată. Una dintre cele două fete are, la rândul său, o fetiţă. Astfel, Neti Sandu se poate bucura de o familie numeroasă, având chiar şi o strănepoată.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg