De ce nu îşi mai doreşte Dan Bittman o relaţie. Artistul împlineşte astăzi 60 de ani

29 martie, 2022
5 bittman7 jpg jpeg

A avut relaţii cu cele mai frumoase femei din România, dar la 60 de ani, vârstă pe care o bifează astăzi, Dan Bittman recunoaşte că nu îşi mai doreşte o relaţie.

„M-am îndrăgostit foarte uşor în viaţă, dar acum, la vârsta asta, mai că nu ştiu. După ce am trecut prin atâtea şi atâtea nu ştiu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aştepţi acum? Să zicem că ar veni o domnişoară mai tânără….că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relaţie amplă.

Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viaţa. Nu pot să fiu egoist în continuare şi să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire, după aia încep oasele să scârţâie. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să şi spui pe bune’, a spus Dan Bittman în podcastul lui Mihai Morar.

Artistul susţine că a început să se obişnuiască şi cu singurătatea, chiar dacă, uneori, şi-ar dori să aibă lângă el pe cineva.

„Am început să manageriez singurătatea şi sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur. Am şi momente în care apare o furie atunci când văd că sunt singur. Câteodată, copiii nu vin sau sau vine unul, dar nu vine altul. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. Câteodată, după o anumită vârstă, îţi place să ai timpul tău, să nu depinzi de cineva”.Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg