De ce nu şi-a reparat Freddie Mercury niciodată dinţii?

6 noiembrie, 2018
1 freddie mercury gettyimages 3139280 jpg jpeg

Cei care au văzut filmul biografic Bohemian Rhapsody îşi amintesc cu siguranţă de una dintre secvenţele de început din producţie, cel în care tânărul Freddie Mercury intră în vorbă cu viitorii lui colegi de trupă, Brian May şi Roger Taylor, pe când aceştia cântau în formaţia Smile şi tocmai ce fuseseră părăsiţi de solistul vocal.

Freddie se oferă să fie noul lor vocalist, dar răspunsul lor este dur: „Nu cu dinţii ăia, prietene!“. Explicaţia lui Freddie pentru aglomeraţia de dinţi din gura lui? „M-am născut cu patru incisivi suplimentari. Mai mult spaţiu în gură înseamnă o mai bună amplitudine vocală.“ Lăsând filmul deoparte, adevărul este că iconul rock era perfect conştient de dantura sa imperfectă, acesta fiind şi un motiv de jenă pentru star.

„Când era filmat, îşi acoperea mereu dinţii cu buza de sus sau şi-i ascundea, pur şi simplu, cu palma. Era conştient de cum arată aceştia“, mărturiseşte Peter Freestone, fost asistent personal şi prieten apropiat al starului. Întrebarea de pe buzele tuturor este de ce nu şi-a aranjat Freddie dinţii. Nu era chestiune de bani, bineînţeles.

image

Ei bine, cântăreţul chiar credea în amplitudinea pe care i-o dădea această imperfecţiune. Solistul trupei Queen era foarte îngrijorat că-şi poate pierde sunetul particular al vocii, dacă-şi modifică atât de mult dantura. Iar asta spune multe despre artistul Mercury, unul mai preocupat să nu-şi piardă vocea decât să-şi corecteze aspectul fizic.

Până la urmă, legendara soprană spaniolă Montserrat Caballé, cu care Mercury a înregistrat un album, a spus-o cel mai bine: „Diferenţa dintre Freddie şi toţi ceilalţi căntăreţi rock este vocea!”.Recente pe Ok! Magazine

Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG