De ce s-a despărţit Channing Tatum de Jessie J.?

20 decembrie, 2019
1 channing jpg jpeg

Mai întâi, Channing ne-a uimit cu viteza cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Jenna Dewan. acum, ne surprinde din nou cu această despărţire, tocmai când credeam că relaţia cu artista duce undeva

Este drept că, în anul lor de relaţie care s-a scurs, reacţiile publicului la adresa lor nu au fost toate plăcute. Jessie avea mulţi duşmani în tabăra celor care consideră că Channing a făcut o mare greşeală că a pus punct mariajului de 9 ani cu Jenna Dewan, mariaj din care a rezultat şi o fiică, pe nume Everly. Reacţiile contra lui Jessie în mediul online au continuat să apară chiar şi după ce Jenna a anunţat în septembrie că... este însărcinată cu al doilea copil - de data aceasta cu noul ei iubit, Steve Kazee.

Aşa se explică de ce, la un moment dat, Jessie J. şi Channing au decis amândoi să se retragă de pe Instagram.  "Voi lua o pauză de la Instagram. Ca să ies din telefon şi să intru mai mult în viaţa reală. Petrec prea mult timp scrollând prin tot felul de porcării", şi-a explicat Jessie J. decizia.

"Am încercat să-mi găsesc inspiraţia şi să redevin creativ. Şi. să fiu sincer, de vreo doi ani nu mă mai simt atât de creativ de când petrec atât timp pe social media", a scris şi Channing, care, pe lângă actorie este foarte pasionat de sculptură, un hobby pentru care se pare că nu se mai simte la fel de inspirat ca înainte.

"Aşa că voi trăi doar în lumea reală şi n-o să mai petrec atât timp pe telefon. Probabil voi reveni pe social media la un moment dat, dar când o voi face, vreau să înţeleg foarte clar de ce mă aflu aici. Vă iubesc", a mai scris Tatum.

Acum, privind retrospectiv, este limpede că cei doi dădeau, de fapt, o luptă pentru a se regăsi... în cuplu. "Channing şi Jessie au priorităţi şi obiective diferite în viaţă", a explicat acum o sursă apropiată cuplului. "Au avut o relaţie minunată, însă până al urmă lucrurile nu s-au legat. Channing are nevoie să fie tot timpul în Los Angeles, ca să fie alături de Everly, fiica lui cu Jenna Dewan. În vreme ce Jessie vrea să stea în Anglia şi nu-i place Los Angeles", a continuat aceeaşi sursă. Un lucru cu atât mai dureros pentru Jessie cu cât ea nu poate avea copiim pe cale biologică şi oricât l-ar fi iubit pe Channing, ea nu i-ar fi putut dărui, la rândul ei, un urmaş. Jessie le-a povestit fanilor, pe scenă, că a descoperit acum patru ani că are probleme legate de fertilitate.

Aşadar, în cele din urmă, distanţa şi divergenţele legate de modul şi locul de petrecere a timpului, şi-au spus cuvântul. Între timp, Channing, care a revenit pe Instagram, a şters de pe contul său pozele cu Jessie J., iar ea, la rândul său, a renunţat la pozele de cuplu.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg