De ce se teme mama Deliei Matache: "Îmi este şi acum frică"

6 aprilie, 2022
4 delia8 jpg jpeg

Se teme de bătrâneţe şi singurătate şi să nu ajungă să devină o povară pentru ceilalţi. Gina Matache a făcut mărturisiri emoţionante.

„Au fost multe momente în viaţa mea… frică îmi este şi acum de bătrâneţe, de singurătate. Mi-a fost frică atunci când a murit mama… Îmi aduc aminte cum stăteam cum sora mea şi mă gândeam să nu moară cu mine. Am plecat într-o zi până la Bucureşti, să mă odihnesc un pic, şi ea a rămas cu frati-miu, şi atunci a murit. Mi-e frică să nu mor şi să nu-mi pierd minţile, să nu fiu o povară pentru copiii mei. Anul ăsta fac 60 de ani şi mi-e frică să n-o iau razna. Dacă o fi să mor, să mor de inimă. Nu vreau să le chinui. Vreau să mă ardă şi cu asta basta. Ce să stai să plângi la cimitir? Viaţa este aici pe pământ, dincolo om vedea ce-o mai fi”, a spus Gina Matache pentru Fanatik.ro.

Artista a recunoscut că are o relaţie specială cu cei doi gineri.

“Nu ştiu dacă ginerii mă iubesc, dar ştiu că mă înţeleg bine cu ei. Nu mă bag niciodată în viaţa lor, dacă mă chemi vin, dacă nu, nu . Eu nu le atrag niciodată atenţia asupra fetelor mele. Cum ştiu ei să îşi conducă casa aşa o au. Nici la fete nu mă bag mai mult decât trebuie, ca să nu cumva să rămână cu gândul că “ dacă a avut mama dreptate”. Deci nu mă bag, îi las să facă cum ştiu ei mai bine.

De multe ori m-am gândit ce aş face dacă vreunul dintre ei ar avea pe una…dar ce mă interesează pe mine? Întorc capul, mă fac că nu văd. Dacă totul e bine între ei de ce să mă bag eu, dacă ele nu zic nimic? Dar nu am motive să cred aşa, băieţii sunt nişte copii aşa de muncitori. Cel mic are două job-uri şi Răzvan, de dimineaţă până seară, e pe laptop şi cu două telefoane în braţe. Când nu e în întâlniri se ocupă şi de Delia . Aşa că ce aş putea eu să zic despre oamenii ăştia? Nu le lipseşte nimic…mai degrabă m-aş gândi că fetele mele ar putea să facă figuri, nu ei”.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}