De ce vrea Kanye West să se împace cu Kim Kardashian. Artistul invocă Sfânta Treime şi este profund tulburat de noua relaţie a brunetei

6 decembrie, 2021
1 profimedia 0592289846 jpg jpeg

Kanye West este de nerecunoscut. Artistul a intrat într-o stare pe care apropiaţii săi nu şi-o explică.

Deşi s-a despărţit încă din primăvară de Kim Kardashian, abia după ce ea a început o relaţie, cântăreţul şi-a dat seama cât o regretă. Potrivit unui apropiat al său, care a povestit The Post, Kanye invocă Sfânta Treime atunci când enumeră motivele pentru care ar trebui să se împace cu mama copiilor săi.

Primul motiv: nu e convins că va mai găsi o femeie care să îl înţeleagă. Kim e obişnuită cu el, nu mai are ce explicaţii să îi dea. Şi ştie cum să gestioneze zilele sale proaste.

Al doilea motiv îl reprezintă copiii. Aceştia au patru: fetele North, 8 ani, Chicago, 3 ani, şi băieţii Saint, de 5 ani şi Psalm în vârstă de doar 2 ani. Al treilea motiv pe care îl consideră West un bun motiv de împăcare este cel religios. Nu vrea să divorţeze, din considerente religioase.

Şi ultimul, dar nu cel din urmă, West e de părere că cel mai bine îi stă lângă Kim. Rapper-ul arată foarte bine alături de ea.

Sursa menţionată i-a solicitat lui Kanye un punct de vedere vizavi de declaraţiile făcute de apropiatul său, însă acesta încă nu a comentat nimic.

Între timp, după ce cei doi s-au despărţit în februarie, după 7 ani de căsătorie, Kim are o relaţie cu Pete Davidson din luna octombrie, însă s-a văzut cu Kanye la Miami, unde au participat împreună la un spectacol de omagiere a prietenului lor comun, Virgil Abloh, designer Louis Vuitton şi fondator Off-white.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg