De la începutul anului, Andreea Marin a slăbit 7 kilograme. Cum a reuşit? "M-am lăsat de..."

17 martie, 2022
1 andreea marin a slabit 7 kilograme 1 jpg jpeg

Invitată în studioul Radio ZU, vedeta de televiziune a dezvăluit ce a făcut pentru a-şi reintra în formă.

Pentru Andreea Marin, stilul de viaţă sănătos a devenit o regulă de mulţi ani, dar chiar şi ea se mai lasă tentată de bunătăţi "interzise", mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. De la începutul anului, însă, vedeta de televiziune a revenit la obiceiurile sănătoase şi, făcând mici sacrificii culinare, a reuşit să scape de 7 kilograme nesuferite.

Dezvăluirea a făcut-o în studioul Radio ZU, unde, ca invitată a matinalului "Morning ZU", a fost provocată de gazdele Mihai Morar şi Daniel Buzdugan să le răspundă ascultătorilor în ce condiţii "Nu există nu se poate" - în contextul în care Andreea Marin tocmai îşi lansează noua carte cu acest titlu, împrumutat de la emisiunea pe care a realizat-o anul trecut la TVR cu diverse personalităţi.

Mai în glumă, mai în serios, un ascultător le-a transmis lui Buzu' şi Morar că el nu poate renunţa defel la dulciuri. Andreea Marin i-a replica că "Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic - Doamne fereşte, nu ne dorim asta - că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă."

Întrebată de Mihai Morar ce anume a determinat-o să ia decizia asta acum o lună şi jumătate, Andreea Marin a spus că "La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (...) Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist - nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă - şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continuu, nu mă las".

Astăzi, Andreea Marin îşi mai lansează un volum, "Nu există nu se poate", care are în centtru nu doar povestea autoarei, ci şi istoriile a 41 de  personalităţi ale căror destine au fost ghidate de acelaşi îndemn puternic. "Cartea te încurajează să nu dai înapoi, să înfrunţi obstacolele, să mergi pe mâna intuiţiei şi să ai încredere în imaginaţie, să îndrăzneşţi să crezi că imposibilul este doar un vis care aşteaptă să fie împlinit!", ne spune Andreea. Totodată, "cumpărând această carte (disponibilă pe www.bookzone.ro), vei oferi, la rândul tău, putere unui alt om care trece printr-un moment dificil, pentru că veniturile din vânzarea acesteia sunt donaţii ce sprijină faptele bune pe care Fundaţia Preţuieşte Viaţa le face posibile de 14 ani."

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg