De mult nu am mai văzut-o în jeanşi mulaţi! Jennifer Lopez, mai ”bombată” ca niciodată. Diva arată spectaculos la aproape 52 de ani

12 iulie, 2021
1 jennifer lopez jpg jpeg

Pe 24 iulie va împlini 52 de ani, iar diva latină s-a afişat în jeanşi mulaţi, outfit în care nu am mai văzut-o de mult îmbrăcată.

J Lo a ales o pereche de jeanşi şi o helancă neagră, dar şi tocuri ameţitoare, bleu. Artista a vizitat o şcoală din Santa Monica, alături de fiul său, Max, unul din gemenii pe care îi are cu fostul soţ Mark Anthony.

Relaţia sa cu fostul iubit Ben Affleck devine foarte serioasă, iar cei doi îşi fac planurile pentru a sta cât mai mult împreună. Dar asta nu înseamnă deloc că vreunul îşi neglijează îndatoririle faţă de copii, atât Jen, cât şi Ben fiind nişte părinţi foarte responsabili.

Încet, încet, şi copiii încep să se apropie. De exemplu, duminică, Ben a ieşit la plimbare cu doi din cei trei copii ai săi, pe care îi are cu fosta soţie, actriţa Jennifer Garner, dar şi cu fiica lui J Lo, Emme.

Lopez a declarat recent că viaţa ei „nu a fost niciodată mai bună” după povestea de dragoste reaprinsă cu Ben, care a venit la scurt timp după ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez.

„Sunt foarte fericită”, i-a spus J Lo lui Zane Lowe de la Apple Music. „Ştiu că oamenii se întreabă mereu: Ce mai faci? Care-i treaba? Eşti bine? Despre asta e vorba. Nu am fost niciodată mai bine. Vreau ca oamenii mei dragi să ştie că am ajuns într-adevăr într-o etapă din viaţa mea în care mă simt grozav şi sunt eu însămi.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg