Deces înfiorător al unui celebru artist! S-a stins fulgerător, după ce și-a încheiat concertul

2 iunie, 2022
kk3 jpg

Krishna Kumar Kunnath, cunoscut sub numele de KK, care a cântat unele dintre cele mai mari hituri de la Bollywood, a murit la doar 53 de ani, după un spectacol la Kolkata.

kk PNG

Artistul a cântat ultima piesă din concert, iar apoi camerele l-au surprins ștergându-și fruntea. A fost condus în afara scenei, transportat de urgență la spital, unde i-a fost declarat decesul, la scurt timp după.

stanga
dreapta
kk 2 PNG
kk PNG
kk4 jpg
kk3 jpg

KK, celebru la Bollywood, era poreclit ”Vrăjitorul”, pentru capacitatea sa uimitoare de a vrăji publicul. El înregistrase sute de melodii pentru cele mai mari staruri de film din India.

Milioane de indieni au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a scrie mesaje de condoleanțe în memoria regretatului Krishna Kumar Kunnath, potrivit ”The New York Times”.

Agentul său a confirmat moartea fulgerătoare a artistului, dar nu a oferit nicio explicație în legătură cu cauza decesului.

 La concertul său asistaseră mii de tineri. Krishna Kumar Kunnath s-a născut în 1968 la Delhi. El devenise vocea de la Bollywood a starurilor ca Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor și Salman Khan. Înregistrase peste 3500 de jingle-uri în 11 limbi, cele mai multe în hindi și a lansat albume foarte populare, ca “Pal” (“Moment”) în 1999 și “Humsafar” (“Co-Traveler”) în 2008.

Artistul declarase la un moment dat: ”Merg la concert ca un nimeni, dar ies ca un prinț.”

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg