Decizia luată de Alina şi Ilan Laufer în privinţa gemenilor: "Am fost cu ei la control"

16 aprilie, 2021
1 laufer jpg jpeg

A născut prematur, a stat o lună în spital, aşa că acum încearcă să îşi protejeze gemenii cât se poate.

Alina şi Ilan Laufer şi-ar fi dorit să împărtăşească aceaste momente de fericire cu prietenii şi cu familia, dar pandemia i-a împiedicat. Cei doi ezită să îşi expună prea mult micuţii şi au adoptat reguli stricte.

„Slavă Cerului, totul e ok, azi am fost cu ei la control. Am fost de dimineaţă la spital, i-a văzut doamna doctor, sunt foarte bine. Marile emoţii le-am avut atunci, în primele 2-3 săptămâni. Atunci au fost, să spunem, şi cele mai complicate situaţii, dar am trecut peste.

Mai au nişte controale de rutină pe care urmează să le efectueze în următoarea perioadă. Sper să fie totul bine, ne ocupăm de ei numai Alina şi cu mine, adică nu lăsăm pe altcineva. Faţă de situaţia destul de grea care a fost atunci (n.r. în februarie), lucrurile stau mult mai bine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

Am mai ieşit, i-am plimbat, am ieşit în parc în weekend,  purtăm măşti, ne dezinfectăm, de fiecare dată când intrăm în camera lor ne spălăm pe mâini. Nu mai intrăm deloc încălţaţi. Toate măsurile care au putut fi luate le-am luat şi noi. Am fi dorit să vină prietenii, familia să-i vadă însă în afară de părinţii mei şi de părinţii Aline n-am primit pe altcineva la noi în casă. E foarte greu, până la urmă sunt protejaţi în felul ăsta”, a declarat Ilan Laufer pentru Fanatik.roRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg