Declaraţia şocantă pe care Amy Winehouse i-a făcut-o unui prieten înainte să moară: ”Am cheltuit 500 000 de lire sterline doar pe droguri”

31 mai, 2021
9 profimedia 0222633558 jpg jpeg

La aproape zece ani de la moartea fulgerătoare a fantasticei Amy Winehouse, prietenul ei cel mai bun a făcut o mărturisire şocantă. Artista a cheltuit peste jumătate de milion de lire sterline pe droguri şi ajusese să bea câte un shot de alcool la fiecare 20 de minute zilnic. 

Anul acesta se împlinesc zece ani de la moartea tragică a artistei britanice Amy Winehouse, decedată în urma intoxicaţiei cu alcool. Vestea că una din cele mai talentate cântăreţe ale tuturor timpurilor a murit la doar 27 de ani a şocat o lume întreagă. Procesul de autodistrugere începuse, însă, cu mult înainte.

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Tyler James, cel mai bun prieten al artistei din adolescenţă, cu care a împărţit un apartament în Camden, a povestit pentru The Mail On Sunday despre ultimii ani din viaţa acesteia. Se pare că Amy ajunsese să arunce fără discernământ cu bani pe stupefiante. ”Am cheltuit 500 000 de lire sterline doar pe droguri. Tu-ţi dai seama? Puteam să îmi iau o casă. Puteam să îţi iau ţie o casă”, i-ar fi spus vedeta amicului său. De asemenea, conform lui Tyler, cântăreaţa ajunsese să bea o cantitate foarte mare de alcool zilnic. De altfel, acesta a fost şi motivul oficial al decesului: alcool în cantităţi uriaşe.

Tyler James a mai relatat un episod cutremurător, petrecut la casa de vacanţă a lui Bryan Adams, unde Amy a consumat droguri până i s-a făcut rău şi a avut nevoie de un doctor. Văzându-l îngrijorat pentru prietena lui, Mick Jagger, prezent şi el la petrecere, l-a asigurat că e normal ce face ea pentru un rock star, că e ”parte din proces.” 

Doar că Mick Jagger o duce bine merci la 77 de ani, în vreme ce Amy Winehouse a plecat la doar 27…

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg