Deea şi Dinu Maxer şi-au aniversat fetiţa. Mayşa a împlinit un an

19 octombrie, 2020
1 maya2 jpg jpeg

Fetiţa Deei şi a lui Dinu Maxer a împlinit un an şi s-a bucurat de o petrecere ca la carte.  Ba mai mult, naşii i-au rupt şi turta. “Chiar dacă nu am avut voie sa facem la restaurant, graţie prietenilor noştri am făcut o super petrecere în familie! Sunteti curioşi ce a ales? Creionul şi oglinda!”, spune Dinu Maxer.

3 maya jpg jpeg

De cealaltă parte, Deea a trăit cu emoţie acest moment şi a rememorat paşii făcuţi în urmă cu un an când o aducea pe lume pe Mayşa.

"Prin tine se explică Dumnezeu. Toată viaţa te-am dorit! Am strigat universului sperând ca dorinţa mea să ajungă la el, i-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude, te-am chemat cu voce tare şi toate urechile au auzit cât de dorită erai! Minunea mea, îţi mulţumesc că ai venit în viaţa noastră şi m-ai ales să îţi fiu mamă.

stanga
dreapta
2 maya2 jpg jpeg
3 maya jpg jpeg

Plâng acum, copleşită de emoţie, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem în travaliu. A fost cel mai aşteptat moment, după naşterea frăţiorul tău, întâlnirea cu tine. Şi ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat. Îţi mulţumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrăţişare. Îţi mulţumesc pentru că faci parte din mine şi că ai completat familia noastră. Ai fost dorită iar acum eşti adorată! Fetiţa inimii mele, te iubeşte mami mult, frăţiorul tău te-a chemat din stele şi te adoră, iar tati e topit după zâmbetele şi îmbrăţişările tale dulci. Maysa mea, La mulţi ani! Primul an din viaţa ta sper să fie doar o fărâmă din minunata viaţă ce te aşteaptă să o trăieşti cu bunătate, cu iubire, cu noroc şi înţelepciune, cu mult curaj, iar noi să îţi veghem paşii urcând pe treptele îndeplinirii dorinţelor tale. Te iubesc! Vă iubesc! Sunt o mamă împlinită!