Delia a împlinit 39 de ani. Cum a fost surprinsă cântăreaţa de ziua sa de naştere

9 februarie, 2021
5 delia 39 de ani jpg jpeg

Ziua de naştere a Deliei a fost motiv de petrecere în stilul ”Acadelia” pe platoul iUmor. Cu sute de baloane, pinata cu bomboane şi multe feluri de prăjituri, Delia s-a bucurat de toate ca un copil. Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Imediat ce a sosit la platou, Delia a fost întâmpinată de colegii săi care i-au cântat ”La mulţi ani” într-o cameră plină cu sute de baloane colorate, de diferite forme şi dimensiuni. În mijlocul camerei trona o pinata plină cu bomboanele preferate, iar pe parcursul zilei a fost răsfăţată cu mai multe feluri de prăjituri, dar şi un tort pe care i l-a adus sora ei, Oana.

1 delia 39 de ani 4 jpg jpeg

Delia a împlinit 39 de ani

Bucuroasă ca un copil, Delia a mărturisit că un singur lucru ar fi făcut-o şi mai fericită. ”Dacă Jessie şi Bubu ar fi fost aici, s-ar fi bucurat enorm să alerge prin camera plină cu baloane”, a remarcat Delia, cu gândul la cei doi nepoţei ai săi. Cum s-a încheiat ziua şi ce alte suprize îi aşteaptă pe cei trei juraţi, cei de acasă pot afla începând de duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon iUmor.

Sezonul 10 iUmor începe pe 14 februarie la Antena 1

De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii. Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Foto: Antena 1, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg