Demi Lovato, prima postare pe Instagram după ce a ieşit de la dezintoxicare

7 noiembrie, 2018
1 demi lovato vot instagram jpg jpeg

La sfârşitul lunii iulie, Demi Lovato trecea printr-o cumpănă: artista a fost găsită inconştientă în propria casă, după ce ar fi luat o supradoză de droguri.

La câteva zile după ce şi-a revenit şi a ajuns într-o clinică de reabilitare, Demi Lovato i-a mulţumit lui Dumnezeu că încă este în viaţă, după care şi-a scos la vânzare casa în care s-a petrecut tragedia.

La sfârşitul lunii septembrie, cântăreaţa americană a fost fotografiată pentru prima dată după supradoza de droguri, iar zilele trecute paparazzi au făcut publică şi prima fotografie în care Demi Lovato apare după  ce a ieşit de la dezintoxicare.

Acum, cu ocazia alegerilor din Statele Unite, artista a postat prima fotografie pe Instagram după mai bine de trei luni de la ultima postare. În imagine, Demi Lovato apare lângă urna de vot, iar în descrierea fotografiei îi îndeamnă pe toţi americanii să iasă la vot şi afirmă că se simte fericită că a ajuns acasă la timp pentru a-şi exercita dreptul la vot.

În doar 12 ore, fotografia postată de Demi Lovato a strâns peste 5 milioane de like-uri şi aproape 200.000 de comentarii.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg