Demi Lovato s-a logodit. Ce inel superb a primit cântăreaţa din partea viitorului soţ

24 iulie, 2020
6 demi lovato s a logodit 4 jpg jpeg

Pandemia i-a apropiat şi mai mult! Cântăreaţa Demi Lovato a anunţat că s-a logodit cu actorul Max Ehrich, cel care a jucat în serialul „Tânăr şi neliniştit“. Artista a primit un inel superb! 

Ea are 27 de ani, iar el 29 şi după doar câteva luni de relaţie şi-au dat seama că sunt suflete pereche! Artista a fost cerută în căsătorie de Max în Malibu, California, cu un inel impresionant şi extrem de valoros, o bijuterie creată de celebrul Peter Marco.   

Demi Lovato a făcut anunţul pe reţelele de socializare, cântăreaţa a postat mai multe imagini alături de viitorul soţ, celui care i-a spus marele DA. Se ştie că cei doi sunt împreună de doar patru luni.

"Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. A fost ceva ce nu pot explica cuiva care nu a simţit pe pielea lui dar, din fericire, şi tu ai simţit la fel. Nu m-am simţit niciodată iubită în acest fel, necondiţionat, în viaţa mea (doar de către părinţi) cu defecte, cu tot", a spus Demi Lovato. 

Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos în declaraţii: "Tu eşti fiecare cântec de dragoste, fiecare film, fiecare vers, fiecare poezie, tot ceea ce am visat şi chiar mai mult".

1 demi lovato s a logodit 5 jpg jpeg

Ce probleme a avut Demi Lovato în 2018? A luat o supradoză de droguri

La două săptămâni de când a fost găsită inconştientă, în interiorul reşedinţei sale, Demi Lovato povestea cu sinceritate despre cum viaţa i-a fost salvată şi cum va continua să lupte cu dependenţa de droguri. 

”Mereu am fost sinceră în legătură cu dependenţa mea. Ce am învăţat este că boala nu este ceva ce dispare ori păleşte cu timpul. E ceva ce trebuie să continuu să depăşesc şi ceea ce nu am reuşit încă”, declara Demi Lovato. Ea a recunoscut că a fost pe pragul de a-şi pierde viaţa şi că ajutorul celor din jur au salvat-o. ”Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ţinut în viaţă şi sănătoasă. Vizavi de fanii mei voi fi mereu recunoscătoare pentru toată iubirea şi sprijinul acordat în ultimele săptămâni. Gândurile voastre pozitive şi rugăciunile m-au ajutat să trec peste aceste momente dificile. Vreau să-i mulţumesc familiei mele, echipei mele, şi celor de la Cedars-Sinai care au fost alături de mine în tot acest timp. Fără ei n-aş fi aici, scriind această scrisoare adresată vouă”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg