Deva, superba fiică a Monicăi Belluci, face senzație în Italia: cine este „frumusețea cerească” din modă

14 mai, 2024

Așchia n-a sărit deloc departe de trunchi în cazul fiicei superbei actrițe italiene, care face senzație în modeling și actorie și devine, fără urmă de îndoială, noua IT girl a momentului.

Deva Cassel și Monica Bellucci GettyImages 1470562498 (1) jpeg

Nici nu știi pe care s-o admiri mai întâi – pe Monica Bellucci (59), care ne zâmbește seducător de pe coperta revistei Elle din luna mai și se pregătește de lansarea unui nou film în septembrie, sau pe fiica ei cea mare, Deva Cassel (19), noul ambasador Dior, actriță la început de drum și model de mare succes? În timp ce una înaintează în vârstă cât mai grațios și mai asumat posibil, cealaltă își întinde aripile spre un viitor extrem promițător. Întocmai ca în pictorialul Vogue realizat împreună în 2021, când Monica s-a retras în plan secund pe copertă și-a lăsat-o pe Deva să ne capteze privirea, Bellucci predă ștafeta frumoasei Cassel.     

Deva Cassel GettyImages 1470562498 (1) jpg

Fie că se află pe vreun podium la New York, filmează proiecte cinematografice în Roma, se relaxează cu familia la Paris sau își petrece vacanțele în Rio de Janeiro, Deva cucerește întregul mapamond. Fiica poliglotă a superstarurilor cinematografiei europene, Monica Bellucci și Vincent Cassel, a bifat deja, la nici 20 de ani, ce n-apucă alții să facă într-o viață întreagă – de la modeling de top la actorie. Discreta starletă italiano-franceză, care adoră arta, vorbește fluent cinci limbi și nu urmărește pe nimeni pe Instagram (deși peste un milion de oameni sunt la curent cu postările ei extrem de decente), a preluat ștafeta de la părinții ei faimoși și divorțați și își conturează o carieră promițătoare pe marele ecran, fără să lase, însă, în plan secund prima ei pasiune, modelingul.

Născută în Roma și crescută la Paris, într-un mediu privilegiat, tânăra al cărei nume înseamnă, în religia hindusă, „frumusețe cerească” e cât se poate de cu picioarele pe pământ. Prezentă încă de mică pe platourile de filmare și la ședințele foto ale marilor branduri fashion internaționale, Deva a studiat muzica, pictura și teatrul și-a ales, ulterior, să-și exprime personalitatea într-un domeniu axat pe vizual. De fapt, a participat la realizarea unui pictorial fashion chiar înainte de-a se naște, mama ei pozând nud cu ea în pântec, spre încântarea fanilor Monicăi Bellucci.

Iubește un tânăr actor italian

„Lumea modei m-a inspirat de mică”, spunea în Numéro, la sfârșitul anului trecut, cea care a obținut primul ei job în fashion la 14 ani, când a apărut într-o reclamă pentru Dolce & Gabbana. De-atunci, Deva e nelipsită de pe podiumuri sau din primul rând al prezentărilor de modă. Și, când nu face modeling, cochetează cu actoria. Anul trecut, Cassel și-a făcut debutul pe marele ecran în The Beautiful Summer, un indie film italian care i-a facilitat o experiență memorabilă, iar acum se pregătește să filmeze pentru o nouă serie marca Netflix, The Leopard.

Deva Cassel și iubitul ei GettyImages 1470562498 (2) jpg

Și, în tot acest timp, când cariera se află într-o ascendență amețitoare, Deva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Saul Nanni (25), un actor italian care rupe inimi pe internet și o egalează în eleganță și prestanță pe partenera sa. Cei doi tineri amorezi și-au făcut publică relația pe Instagram toamna trecută, iar, la începutul anului, au ieșit împreună de la Paris Fashion Week 2024, în blitz-urile fotografilor. Ce-și poate dori mai mult Deva Cassel?!  

 Ce-i drept, la cei 19 ani ai Devei, ne așteptam să descoperim un nepo kid răzgâiat, care să profite de notorietatea și averea părinților ei doar pentru propria distracție, nicidecum ca să-și construiască o carieră serioasă, să-și croiască propriul drum în viață. Spre deosebire de alte progenituri de-ale celebrităților, care-și irosesc tinerețea pe droguri și petreceri nesfârșite, fiica Monicăi Bellucci își setează alarma telefonului ca să nu întârzie dimineața la ședințele foto pe care le are de bifat și încearcă să-și lase propria amprentă în lume cu fiecare proiect realizat.

„Mama și tata m-au învățat cum să gestionez situațiile neașteptate și m-au încurajat întotdeauna să trăiesc după propriile mele reguli, în timp ce trebuie să-i respect pe cei din jurul meu și mediul în care mă aflu”, ne-a subliniat modelul. Ce-i drept, nimic n-o poate împiedica pe Deva să-și îndeplinească fiecare vis avut. „Vreau să călătoresc în întreaga lume până la 30 de ani!”, ne pune ea în vedere. Suntem convinși că va ajunge departe!   

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg