Diana Bart fericită că s-a adoptat legea alăptatului în public: ”Nu mă interesează de X care nu are ce face acasă şi se uită la mine că alăptez în public. Să mă lase în pace!”

7 iunie, 2021
1 bart3 jpg jpeg

Diana Bart răsuflă uşurată că Parlamentul României a adoptat, în sfârşit, legea privind alăptatul în public. Cei care încearcă sau le sugereze mamelor să evacueze spaţiul public pe perioada alăptării riscă amenzi cuprinse între 100 şi 2.000 de lei.

Diana Bart are două fetiţe: Mayra, în vârstă de 4 ani şi bebelina Amina, care în curând împlineşte un an. Prezentatoarea TV doreşte să o alăpteze pe cea mică până la 1 an şi jumătate cel puţin, dar nu de puţine ori s-a lovit de prejudecăţile românilor. Iată ce a declarat Diana Bart pentru EVZ.

„Fără supărare, chiar nu mă interesează criticile. Faptul că îmi hrănesc copilul şi nu că îmi hrănesc copilul, că-i dau viaţă, practic din laptele meu copilul ăla creşte, nu mă interesează de X care nu are ce face acasă şi se uită la mine că alăptez în public. Să mă lase în pace. Mai mult decât atât chestia asta la mine este ok pentru că eu am învăţat să-mi pun nişte oprelişti în faţa oamenilor pentru că pur şi simplu nu am ce să discut, dar sunt fete pur şi simplu frustrate”, a povestit Diana pentru EVZ. Apogeul a fost atins în momentul în care o tânără mămică i-a povestit experienţa ei.

stanga
dreapta
2 bart3 jpg jpeg
3 bart jpg jpeg
4 diana bart jpg jpeg
5 bart2 jpg jpeg

Diana a mai precizat sursei citate că ştie şi un caz revoltător, când o mămică a rămas fără lapte după ce a fost apostrofată în public că-şi hrănea copilul.

”Cum adică pentru doamna X care este o nefericită şi care nu are ce face cu viaţa ei să-mi pierd eu laptele pentru copii? Niciodată. Eu nu mai pun la suflet chestiile astea”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „Focus Monden” de la Prima TV.

Multe vedete militează pentru dreptul de a alăpta oriunde, doar că acum şi legea e de partea lor, cetăţenii deranjaţi de poate cel mai natural lucru care există în lume putând fi amendaţi.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg