Diana Dumitrescu arată incredibil la nici o lună de când a născut. Iat-o la prima apariţie TV după ce a devenit mamă VIDEO

2 octombrie, 2019
1 diana dumitrescu cum arata dupa nastere jpg jpeg

Actriţa a fost invitată în studioul "Răi, da' buni" să povestească cum se simte ca proaspătă mămică.

De-abia a împlinit 36 de ani şi, ca un cadou suprem de la viaţă, cu câteva zile înainte de aniversare, Diana Dumitrescu a devenit mămica unui băieţel. Despre cum i s-a schimbat viaţa în ultimele luni şi cum se simte în noua postură actriţa a venit să povestească la Antena Stars, în emisiunea lui Mihai Morar.

"N-am mai ieşit de mult. N-am mai dat shot-uri de ziua mea, am dat shot-uri de lapte", a glumit Diana Dumitrescu, care e într-o formă incredibilă la nicio lună după ce a născut. Îmbrăcată cu o rochie scurtă, largă ce-i drept, dar care i-a pus în evidenţă picioarele frumoase şi suple.

"Sunt emoţionată şi mi-este gândul acasă, mai nou. Şi cred că asta o să fie pentru toată viaţa. Gândul meu este acasă la puiul de om care mă aşteaptă", s-a destăinuit actriţa în platoul Antena Stars.

Cât priveşte alegerea celor două nume pentru băieţel, "Carol este numele ales de Alin, Anton este cel ales de mine, pentru că eu m-am rugat la Sf. Anton ani de zile să rămân însărcinată şi am aflat că sunt însărcinată la o zi după Sf. Anton şi am zis că ăsta este numele, dacă e să fie băiat. Lui Alin îi place foarte mult numele Carol şi a zis că e un nume puternic, a fost regele României cel mai iubit, cel care a iubit România cel mai mult... Este un nume frumos şi am vrut nume româneşti, cu însemnătate."

"El trebuia să se nască de ziua mea, dar el a vrut să vină mai devreme şi acum are aproape 3 săptămâni. Încă mă obişnuiesc, încă ne obişnuim amândoi, de fapt. E foarte frumos, dar foarte obositor şi greu. Toată rutina asta de alăptat-culcat-spălat este foarte obositoare, eu sunt şi în perioada de lăuzie, hormonal încă nu mi-am revenit foarte bine. Ideea e că eu m-am trezit, pur şi simplu, de la o viaţă pe care o iubeam şi care îmi plăcea foarte mult, cu o responsabilitate foarte mare şi cumva am în permanenţă o stare de grijă ca totul să fie bine. Când plec de-acasă, am tot timpul un soi de gol în stomac şi sunt grăbită să ajung acasă. E foarte frumos, dar e şi foarte greu! Începând de la când rămâi însărcinată şi până când naşti, şi după ce vine copilul este la fel de greu. Fetelor care sunt încă însărcinate le spun: "Pregătiţi-vă psihic pentru primele săptămâni acasă, pentru că este haos. Dar pentru o mamă, este suficient să-şi ia copilul în braţe, pentru că îi trece oboseala, nevoia de foame, de sete, de absolut orice. În momentul în care îl ai în braţe, ai uitat de orice problemă, de orice durere, este fantastic!"

Iată ce a mai povestit Diana Dumitrescu la "Răi, da' buni":Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg