Diana Dumitrescu revine la TV. Ce emisiune va prezenta în curând

31 ianuarie, 2020
5 diana dumitrescu prezinta emisiunea mireasa jpg jpeg

Dupã o binemeritată pauză din industrie, în care viaţa i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate tinere actriţe din România se pregãteşte pentru o revenire în forţă pe micile ecrane, în calitate de gazdă a emisiunii Mireasă, de la Antena 1.

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasã, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia sã o urmãreascã pentru prima oarã în rolul de prezentator al unui reality show.

„Aştept cu nerăbdare şi, trebuie sã recunosc, cu emoţii, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasã, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viaţă,  autentice, în ele lumea te vede cu bune şi cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

Înainte de a primi aceastã propunere, Diana nu lua în considerare un job care sã o ţinã zilnic, chiar şi pentru câteva ore, departe de băieţelul ei, de a cărui creştere îşi propusese să se ocupe exclusiv până la vârsta de doi ani.

„Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am şi noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar şi pe soţul meu, care mã susţine în tot ceea ce fac”, mai spune aceasta.

1 diana dumitrescu 1 jpg jpeg

Diana Dumitrescu este cunoscutã publicului atât pentru roluri principale în seriale româneşti, cât şi pentru apariţiile sale în lungmetrajele “Minte-mă frumos”, “În film la Naşu’”, “Hot Shorts” sau “A Royal Christmas”. În curând, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasã, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase şi îi va supune pe concurenţi la reguli dure, confruntãri acide şi încãrcate de emoţie, dar şi la multe provocãri, în care şi telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.Recente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg