Diana Sar, actriţa din "Vlad", are coronavirus: "Am sunat la 112 şi am fost testată la domiciliu"

26 noiembrie, 2020
5 diana sar are coronavirus 1 jpg jpeg

Diana Sar, actriţa de doar 24 de ani, este infectată cu coronavirus. Testul a ieşit pozitiv, iar acum a mărturisit ce simptome a avut şi cum se luptă cu virusul care face atâtea victime în România şi peste tot în lume. 

Actriţa din "Vlad" a dezvăluit că s-a izolat încă de la primele semne. A crezut iniţial că este o simplă răceală, dar nu, este infectată cu coronavirus. A explicat pe larg ce simptome a avut şi cum se descurcă în izolare.

"Am primit rezultatul de la testul covid şi este pozitiv. Sunt fericită pentru că m-am izolat chiar de la primele semne care erau doar ca la o răceală obişnuită. În prima seară m-am simţit mai obosită, deşi dormeam opt ore pe seară în ultima vreme, şi, deşi aveam termostatul setat la 23 de grade, eu eram cu un hanorac pe mine şi dârdâiam de frig. 

A doua zi m-a usturat puţin gâtul, dar foarte puţin, ca şi cum aş fi băut ceva rece cu o seară înainte, culmea chiar băusem ceva rece cu o seară înainte. Şi am avut nasul puţin înfundat. Am decis să stau acasă pentru că este o perioadă în care trebuie să avem mare grijă, este un virus imprevizibil şi nu ştim cum se manifestă de la om la om. Aşa că am stat acasă şi bine am făcut. 

În zilele trei şi patru am început să mă simt mai bine, mi-a revenit energia, am făcut sport acasă şi am crezut că se vindecă răceala. Eram 80% sigură că este o răceală. În a cincea zi mi-am pierdut complet gustul şi mirosul. Am băut şi suc de lămâie şi nu am simţit nimic. Am mirosit şi parfumurile şi nimic. Am sunat la 112 şi le-am spus ce simptome am şi a venit o salvare foarte repede acasă, m-au testat şi în 48 de ore a venit rezultatul. Pozitiv covid. 

Nu am avut febră deloc, îmi iau temperatura şi dimineaţa şi seara, nu mă doare capul şi nu m-a durut capul, mă bucur mult că m-am izolat la primele semne.", a spus ea pe Facebook. 

Actriţa are o stare de sănătate foarte bună, face mişcare în casă şi are grijă la alimentaţie.  

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}