Dieta fulger a lui Kim Kardashian. Vedeta a dezvăluit cum a slăbit 7 kilograme în trei săptămâni pentru a intra în rochia lui Marilyn

5 mai, 2022

Kim Kardashian ține prima pagină a revistelor mondene și este evident că asta și-a dorit, odată cu decizia de a purta la Met Gala rochia emblematicei Marilyn Monroe.

Kim Kardashian (7) jpg

Vedeta de reality show a colaborat la ideea aceasta cu muzeul care deține rochia și care a achiziționat-o cu 5 milioane de dolari. Spre mirarea lui Kim, după ce a probat-o, a constatat că îi era mică, deși a mărturisit că era convinsă că i-ar fi venit ca turnată.

Kim Kardashian (9) jpg

Formele lui Marilyn Monroe erau voluptoase, dar nicidecum nu avea rotunjimile proeminente ale lui Kim, pe care mai nou și le maschează cu lenjeria modelatoare pe care ea însăși o creează, brandul său impunându-se pe piață, iar bruneta ajungând în scurt timp o antreprenoare prosperă.

kim kardashian pete davison

Considerându-se o femeie de acțiune, Kardashian a spus că nu a stat pe gânduri și le-a dat tuturor asigurări că în seara galei va avea silueta potrivită pentru a purta rochia lui Marilyn.

Așa că s-a pus pe dietă. După ce a făcut dezvăluirea, a fost întrebată despre dieta minune. Sigur, și aici au existat contestatari, în social media mulți condamnând-o că promovează slăbirea nesănătoasă. Însă dieta pe care Kim a dezvăluit-o nu pare deloc nesănătoasă, ba chiar este un stil de viață adoptat și de sportivi, dar și de cei care își doresc o siluetă suplă. Cheia infailibilă a acestui obiectiv este absența carbohidraților, celebra dietă low carb. Ce înseamnă asta?

Kim Kardashian a mărturisit că din secunda în care a realizat că trebuie să slăbească rapid, a consumat doar proteine și legume. Salate și carne, pește, ouă, brânzeturi degresate. Fără carbohidrați! În plus, a mers pe bandă cu o centură termică, care favorizează transpirația în zona taliei.

6 somon jpg jpeg

Dieta Low Carb se mai numește și dieta fără carbohidrați. Ea se bazează pe reducerea consumului de carbohidrați din alimentație. Studiile arată că dacă vom consuma mai puțini carbohidrați, putem slăbi.

Totuși, ea nu este recomandată pe o perioadă extinsă, iar carbohidrații se reintegrează în meniu treptat, în cantități mici și neapărat se vor folosi carbohidrați de calitate. Pe scurt, se taie făina albă, zahărul, sucurile, amidonul, alimentele procesate, pastele albe. Din categoria carbohidraților sănătoși enumerăm orzul, secara, quinoa, cerealele integrale. Cartoful se consumă în cantități mici și niciodată prăjit.

Beneficiile dietei low carb sunt imense. Studiile au arătat că ajută mult și rapid la pierderea în greutate, normalizează cantitatea de zahăr din sânge, reglează sistemul digestiv și îmbunătățește sănătatea mentală.



Recente pe Ok! Magazine

Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg