"Dirty Dancing" va avea o continuare. Jennifer Grey va deţine un rol principal în noua producţie

11 august, 2020
1 jen jpg jpeg

Se pregăteşte un nou film "Dirty Dancing" (1987), iar unul dintre rolurile principale va fi deţinut de actriţa Jennifer Grey, cea care a jucat alături de Patrick Swayze şi în producţia din anii '80.

Au trecut peste 32 de ani de la apariţia filmului, dar popularitatea lui încă nu s-a estompat. Povestea adolescentei Baby, interpretată de Grey, şi idila ei cu instructorul Johnny Castle, întruchipat de Swayze, fac din „Dirty Dancing” unul dintre cele mai romantice producţii din toate timpurile.

Filmul original a avut un succes uriaş, a obţinut încasări de 213 milioane de dolari la un buget de doar 6 milioane de dolari, potrivit datelor publicate de Box Office Mojo.

Jennifer a primit rolul după prima audiţie, iar asta datorită chipului său imperfect. După prestaţia din cunoscuta producţie au urmat însă nenumărate intervenţii estetice. Grey şi-a operat de două ori nasul, şi-a pus botox, iar asta i-a pecetluit cariera în Cetatea Filmului. Prietenii abia o recunoşteau, iar succesul ei a dispărut. Câţiva ani mai târziu, Jennifer a recunoscut că schimbarea a costat-o scump. "Dirty Dancing" a fost, în 1987, al treilea cel mai vizionat film în întreaga lume, după "Fatal Attraction" şi "Beverly Hills Cop II".

tiptil.Recente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg